Yaratıcılığın Yeni İfadesi

Yaratıcılığın Yeni İfadesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaratıcılığın Yeni İfadesi

Tarihler: 16 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Cactus de Cartier

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2018 ~ Tem 16, 2018

Cactus de Cartier. Cartier, tasarım alanındaki yaratıcılığının hikayesinin limitlerini genişletti, Cartier tarafından evcilleştirilen çetin doğanın hikayesini.

Cactus de Cartier Koleksiyonu’nu tercih eden kadınlar, bu koleksiyonun vahşi ve asi ama sofistike doğasını cesurca sahipleniyor. Maria Carla Boscono’nun yüzü olduğu yeni koleksiyona eklenen güçlü ve arzu nesnesi parçalar, tasarımları ve takıldığında yarattığı hareketleriyle özgür bir ruhu ve stili yansıtıyor. Kafes işlemeli tasarımların mimari formları, hareketli kabartma işleri ve değerli taşlar, hem yoğun hem de yumuşak tonlar, tam anlamıyla harikulade giyilebilir körpe salkımlar… Cactus de Cartier’nin bu yeni koleksiyonunda yer alan güç ve sakinlik arasında yaratılan ikilem ve gerilim, Cartier’nin estetik dengesinin en iyi örneğini sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT