Yaşam Alanlarınız Harvey Nichols Home ile Yenileniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaşam Alanlarınız Harvey Nichols Home ile Yenileniyor

Tarihler: 03 Aralık 2013 Salı ~ 01 Ocak 2014 Çarşamba

Firma: Harvey Nichols

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2013 ~ Oca 1, 2014

Harvey Nichols Home’ da satışa sunulan CireTrudon, Voluspa, Seda France, Micheal Aram, Olivia Riegel, Elias Artmetal markaları ile, yeni yılda evinizdeki yaşam alanlarınızı yenilerken birbirinden şık ve özel tasarım modeller ile ev dekorasyonunuzda fark yaratın!

Dünyanın en seçkin markalarının en yeni koleksiyonlarını dekorasyon tutkunlarıyla buluşturan Harvey Nichols Home yeni yılda da dünyaca ünlü tasarımları evlerinize getiriyor.

Harvey Nichols Home ile yeni yılda kendi yaşam alanlarınızı yenileyebilir aynı zamanda birbirinden ünlü markaların eşsiz tasarımlarını sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Birbirinden şık ve elegan tasarımlarla masaları süsleyen mumlar, peçetelikler, metal bardak altlıkları, zarif mücevher kutuları, özel gecelere şıklık katacak şişe tıpaları ve birçok ince ayrıntıya sahip hayatı güzelleştiren tasarımlar,yeni yılda sevdiklerini hoş bir sürprizle karşılamak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Cire Trudon, Voluspa, Seda France, Micheal Aram, Olivia Riegel, Elias Artmetal gibi markaları Harvey Nichols Home konseptinde biraraya getiren ve yeni yılda sevdikleriniz için binlerce hediye seçeneği sunan Harvey Nichols, bu yılda da ev dekorasyonunuza farklı bir boyut getirecek.

www.harveynichols.com.tr

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT