Yaz Müzikleri Sony Walkman 2012 Ailesi’nde Dinlenir

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Müzikleri Sony Walkman 2012 Ailesi’nde Dinlenir

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Eyl 30, 2012

2012 model Walkman® MP3 oynatıcılarını müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Sony Walkman® 2012 Ailesi’nde, Android™ ile internet erişimi sunan, 3,5 inçlik çoklu dokunmatik LCD ekrana ve S-Master MX Dijital Amplifikatöre sahip olan Walkman® F800 Serisiadeta mini bir parti cihazı özelliği taşıyan ve canlı renkleri ile yaza hareket katan Walkman® E470 Serisi yer alıyor.

Bu yazın en mükemmel şarkılarını, Sony’nin sunduğu yeni Walkman® MP3 ses ve video çalar yelpazesi ile dinlemeye hazır mısınız? Müzik zevkiniz ne olursa olsun, efsanevi Walkman® ses kalitesinden memnun kalacaksınız. Sony’nin Clear Audio teknolojileri, derin, güçlü bas, kristal gibi tiz sesler ve stereo kanalları arasında azaltılmış sızmalar ile son derece zengin detaylarda ses sunuyor. Walkman®, yoğun şekilde sıkıştırılmış dijital müzik dosyalarını dinlerken kaybolan ince yüksek frekanslı detayları bile tekrar hayata döndürüyor.

Yazın en şık ve en inceleri bu ailede
Sony’nin bu yaz sunduğu MP3 ses ve video oynatıcılar yelpazesi, bugüne kadarki en şık ve ince Walkman® modellerini bünyesinde barındırıyor. Sadece 7 mm kalınlığında olan E470 Serisi, cebinize veya çantanıza koyduğunuzda çok az yer kaplıyor. Tam şarj edildiğinde 36 saate varan oynatma1 süresi ile uzun yolculuklarda aralıksız olarak eğlenmenize olanak tanıyan pil ömrünü sunuyor. Üstün dinleme deneyimini arıyorsanız da Walkman® F800 Serisi, ultra detaylara sahip hi-fi ses, Wi-Fi bağlanabilirlik ve uygulamaların heyecan verici dünyasını parmaklarınızın ucuna getiriyor.

Mevcut medya koleksiyonunuzu yüklemek de son derece kolay. Walkman®, iTunes (sadece DRM olmayan içerik) veya Windows® Explorer üzerinden şarkı, fotoğraf, video, podcast ve şarkı listelerinizi sürükleyip bırakarak aktarma özelliğini de destekliyor.

Uçlarda bir eğlence deneyimi ile kendinizi şımartın: Walkman® F800 Serisi.
AndroidTM 4.0 (“Ice Cream Sandwich”) ile çalışan, internet erişimi olan Walkman® F800 Serisi, e-postadan haritalara ve medya galerisine kadar, cömert bir önceden yüklenmiş uygulama yelpazesinin tadını çıkarmanıza imkan veriyor. Wi-Fi veya Bluetooth® üzerinden kablosuz olarak bağlanabilecek ve Google Play™ üzerindeki durmadan artan seçeneklerden istediğinizi indirebileceksiniz. Medya koleksiyonunuz, uygulamalarınız ve oyunlarınız ile etkileşim de, 8,9 cm/3,5 inçlik büyük ve son derece hassas çoklu dokunmatik ekran ve pürüzsüz, hızlı tepkiler sağlayan güçlü işlemci sayesinde keyfe dönüşüyor. S-Master MX Dijital Amplifikatör ve beş Clear Audio teknolojisi sayesinde temiz tiz seslerin ve muazzam basların keyfine varacaksınız. Hatta, daha net bir dinleme deneyimi için bozulma ve can sıkıcı parazitleri kesen dahili xLOUD® hoparlör sistemi ile sesleri dışarıya dahi verebilirsiniz.

Parti burada başlıyor: Walkman® E470 Serisi
İnce ve renkli Walkman® E470 Serisi ile temiz Walkman® sesi ve güçlü basın dünyasına mükemmel bir giriş yapın. Cihaz, partiye hemen başlamanızı sağlamak için karaoke modu ve senkronize şarkı sözü ekranı gibi neşeli özellikler ile dolu. Hatta Walkman®’de ilk defa olarak, bir yandan şarkı dinlerken, diğer yandan da parlak, detaylı bir 5,1 cm/2 inçlik LCD ekran üzerinde oynayabilmeniz için bir dizi eğlenceli oyun bile sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT