Yaz tatili FLO’nun Valizleriyle Renkleniyor!

Yaz tatili FLO’nun Valizleriyle Renkleniyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz tatili FLO’nun Valizleriyle Renkleniyor!

Tarihler: 13 Haziran 2019 Perşembe ~ 13 Ağustos 2019 Salı

Firma: FLO

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 13, 2019 ~ Ağu 13, 2019

Sezon trend’lerini, kaliteyi ve modayı uygun fiyatlarla buluşturan FLO; birbirinden renkli, sağlam ve kolay taşınabilen valiz modelleriyle seyahat etmeyi rahat kılıyor.

Tüm kış boyunca özlemle beklenen yaz tatili için hazırlık yapmaya başlayanlar, FLO’nun birbirinden trendy ve sağlam valizlerine bakmadan bavul hazırlığı yapmıyor... Yolculukların rahat ve güvenli bir şekilde yapılmasına yardımcı olan valizler; mor, mavi, pudra, lacivert, gri ve metalik renklerle FLO koleksiyonunda yer alıyor. FLO valiz koleksiyonu, sağlam yapısı sayesinde darbelere karşı oldukça dayanıklı. 4 tekerlek özelliği ile çok rahat taşınabilen, büyük, küçük ve orta boyut alternatifli valizlere, yanınızdan ayırmak istemediğiniz tüm eşyalarınızı rahatlıkla sığdırabilirsiniz.

FLO’nun 2019 Valiz Koleksiyonu’nu görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Hediye geldi bana bu valizin kabin boyu, ben şehir dışında oturuyorum bagaja istifleyip getirmişler etiketi vs daha üstünde hiç kullanılmadı. Ama bildiğin ezilmiş nasıl dayanıksız bir plastikse artık. Bu Valiz sonuçta otobüste hava alanında illaki üstüne başka valizlerde konuluyor.Henüz mağazaya götürmedim götüreceğim. Tabi bakalım ne gibi bir çözüm bulucaklar.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT