Yazın Vazgeçilmezi Sandalet ve Terlikler

Yazın Vazgeçilmezi Sandalet ve Terlikler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın Vazgeçilmezi Sandalet ve Terlikler

Tarihler: 12 Temmuz 2019 Cuma ~ 12 Eylül 2019 Perşembe

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2019 ~ Eyl 12, 2019

Dünya ayakkabı trendlerini tüketicileriyle buluşturan FLO, terlik & sandalet koleksiyonunu kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuyor. Farklı detayların bir araya geldiği ürünler, yaz kombinlerini kusursuzca tamamlıyor!

Yaz mevsimi tüm sıcaklığıyla devam ederken, hem şehir içerisinde hem tatil beldelerinde ayak rahatlığı ve şıklığı FLO’ya emanet! FLO’nun ürün grubu içerisinde yer alan sandalet ve terlik modelleriyle renklenen yaz koleksiyonu, her tarza hitap ediyor. Deriden vazgeçemeyen erkekler için tasarlanan sandaletler, kahverengi ve taba renklerinin yanı sıra, mavi, bej, gri gibi renk şeritleriyle ayakları renklendiriyor.

Kadın koleksiyonunda yer alan modeller metalik, sarı, pembe, bronz gibi göz alıcı renkleriyle tüm kıyafetlere uyum sağlarken, rahat taban yapılarıyla yaz mevsiminin daha keyifli geçmesine olanak tanıyor. Çocuklara özel hazırlanan sandalet ve terlikler ise cırt cırtlı ve bilekten bağlamalı modelleriyle rahat bir kullanım sunuyor.

FLO’nun 2019 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT