YEK Koleksiyonu Şans Serisi

YEK Koleksiyonu Şans Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi YEK Koleksiyonu Şans Serisi

Tarihler: 25 Kasım 2020 Çarşamba ~ 25 Ocak 2021 Pazartesi

Firma: YEK

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2020 ~ Oca 25, 2021

Şansına ve uğuruna inandığımız sembolleri sanatla bir araya getiren ve objeleştiren YEK Koleksiyonu Şans serisinde yer alan cam nazarlıklar, fularlar ve suluboya tablolar bu seneki hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Koleksiyonda yer alan suluboya tabloların her biri insanın özüne dokunan, şans, bereket, bolluk, mutluluk, güzellik ve şifa enerjileriyle bezendi. Sertifikalı ve birer adet olan tablolar sevdiklerimizi yeni senede özel hissettirecek, farklı hediye alternatifleri arasında yerini aldı.

Güzel olana en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde yeni seneye şansla merhaba diyebilmek için YEK Koleksiyonu Şans Serisi’nde yer alan cam nazarlıklara, fularlara ve suluboya tablolara kendi web sitesi üzerinden, Trendyol ve N11 web sitelerinden; Akmerkez Mutlu Mikrop, Design Market Nişantaşı, Karaköy ve Akasya mağazalarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT