Yeni Nesil Klimaları Küresel Isınmanın Önüne Geçiyor!

Yeni Nesil Klimaları Küresel Isınmanın Önüne Geçiyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Nesil Klimaları Küresel Isınmanın Önüne Geçiyor!

Tarihler: 22 Mayıs 2018 Salı ~ 22 Temmuz 2018 Pazar

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2018 ~ Tem 22, 2018

Ürünlerini her zaman çevreci ve inovatif bir bakış açısıyla geliştiren LG, yeni nesil klimalarında kullandığı, R32 isimli soğutucu akışkanla, küresel ısıma ve ozon tabakasının incelmesinin önüne geçiyor. LG çevre dostu ürünleriyle sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlarken, yeni teknolojileri de kullanıcıyla buluşturmaya devam ediyor.

Havalandırma ve iklimlendirme ürünlerinde 20 yılı aşkın tecrübesiyle kusursuz klimalar geliştiren LG Electronics (LG), çevresel sorumluluk ve kalitesinden ödün vermeyen teknolojileri bir arada sunmaya devam diyor. LG, enerji ve çevre sorunlarına çözüm getiren duyarlı yaklaşımıyla hayata geçirdiği yeni nesil klimalarında çevreye verilen zararı en aza indirirken, bünyesinde barındırdığı pek çok yenilikle de kullanım kolaylığı sağlıyor.

LG, yeni nesil klimalarında çevresel yıkımı en aza indirmek adına tüm dünyada çevre dostu olarak bilenen. R32 isimli soğutucu akışkan kullanıyor. R32 ile çalışan LG klimaları en az geleneksel bir soğutucu kadar verimli çalışıyor.

Ozon tabakasına verilecek tahribat, zararlı ultraviyole ışınlarının dünyaya ulaşarak insan sağlığını tehdit etmesine yol açıyor. LG’nin yeni nesil klimalarında kullanılan R32 soğutucu akışkanın geleneksel klimalarda kullanılan akışkan miktarına kıyasla oldukça düşük olması küresel ısınma potansiyelinin azalmasına ve ozon tabakası incelmesinin minimal düzeye inmesine katkı sağlıyor.

Çevre dostu olmasına rağmen bu kadar yüksek performans gösteren tek soğutucu akışkan olan R32, bu yönüyle yeşil soğutucu olarak da adlandırılıyor. R32 ayrıca karışım gazı olan R410A’a göre de çok daha kolay kurulum imkanı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT