Yeni Swatch The Eyes Gözlük Koleksiyonu

Yeni Swatch The Eyes Gözlük Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Swatch The Eyes Gözlük Koleksiyonu

Tarihler: 07 Mayıs 2019 Salı ~ 07 Temmuz 2019 Pazar

Firma: Swatch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2019 ~ Tem 7, 2019

Swatch The Eyes ile güneş şimdi çok daha eğlenceli! Kullanışlı ve moda öncüsü tasarımlar, göz alıcı stilleriyle tüm bakışları üzerinizde toplayacak. Swatch’un, premium gözlük alanında lider İtalyan Safilo grubuyla güçlerini birleştirerek yarattığı bu yeni sezon koleksiyonda yenilik olarak; çift renkten oluşan degrade lensler, baskılı gözlük sapları ve neon bordürlü çerçeveler öne çıkıyor.

Sonuçta, güneş gözlükleri birer aksesuar. Koleksiyondaki bütün lensler %100 UV koruması garantisi verirken, çerçevede kullanılan hafif poliamid materyali sayesinde de terlemeyi, kimyasal ürünlere ve kırılmaya karşı koruyor.

Yeni sezon Swatch The Eyes koleksiyonunda yer alan yuvarlak, kedi gözü, kare ve aviator gözlük modelleri mat, parlak ve transparan renklerde sunuluyor.

The Eyes clip-on çerçeveler ile farklı renklerden parçaları kombinleyerek kendine özgü tarzlarda gözlükler yaratmak mümkün.

Stil sahibi D vitamini almanın tam zamanı!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT