Yeni Yıla Renaissance Polat’da Eğlenerek Girelim

Yeni Yıla Renaissance Polat’da Eğlenerek Girelim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıla Renaissance Polat’da Eğlenerek Girelim

Tarihler: 10 Aralık 2019 Salı ~ 10 Ocak 2020 Cuma

Firma: Renaissance Polat Hotel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2019 ~ Oca 10, 2020

Renaissance Polat İstanbul Hotel, bu özel gecede bütün misafirlerinin zevklerine hitap ederek, farklı eğlence alternatifleri ile muhteşem bir gece hazırlıyor.

Daphne Restaurant’da; Özge & Ödül ve Orkestra'sının eğlenceli sahnesi, Oryantal Olga'nın kıvrak dansları ve yılbaşına özel menü ile yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapacaksınız.

Marmara Balık Lokantası’nda; Yani Kordomenidis ve Orkestrası’nın keyifli sahnesi, Oryantal Olga'nın kıvrak dansları ve yılbaşına özel hazırlanan menüleri ile çok eğleneceksiniz.

Yeni yılın ilk gününü Renaissance Polat İstanbul’da geçirmek isteyenler için “Özel Yılbaşı Konaklama Paketleri” hazırlanmış. İsterseniz sadece konaklayabilir, isterseniz yılbaşı programlarının dahil olduğu konaklama paketlerinden birini seçebilirsiniz.

Polat Patisserie’nin hazırladığı birbirinden şık yılbaşı sepetleri ile sevdiklerinize çok özel yeni yıl hediyeleri verebilir, evinizde gerçekleştireceğiniz yılbaşı davetiniz için kestaneli ve iç pilavlı yılbaşı hindisi sipariş edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT