Yeni Yılda Karşı Konulmaz Lezzet; Lindor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Karşı Konulmaz Lezzet; Lindor

Tarihler: 09 Aralık 2013 Pazartesi ~ 01 Ocak 2014 Çarşamba

Firma: Lindor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2013 ~ Oca 1, 2014

İsviçreli çikolata ustalarının en yumuşak eseri olan Lindor, tatlı başlangıçlarla dolu yeni yılın en güzel habercisi… Sütlü ve %60 bitter çeşitleri bulunan ve dış kabuğu kırıldığında içindeki yumuşak ve karşı konulmaz dolgunun erimesiyle damakta eşsiz bir tat bırakan Lindor, yeni yılda da keyif ve mutluluğu bir arada sunuyor…

Dış kabuğu kırdığınızda Lindt çikolata ustaları tarafından tutkuyla yaratılmış karşı konulmaz yumuşaklıktaki dolguya ulaşmaya hazır mısınız? Bu yılbaşında Lindor’un özenle tasarlanmış çikolatalarını sevdiklerinize gönderebilir, sevdiğinizi Lindor ile mutluluğun doruklarına çıkarabilirsiniz.

Lindt Çikolata Ustaları tarafından yaratılan Lindor, narin kabuk içerisinde eriyen çikolata dolgusu, yarattığı mutluluk hissi ve haz dolu lezzetiyle sizi çikolatanın büyülü dünyasında keyifli bir yılbaşına gecesine davet ediyor.

Dışı Tutku, İçi Romantizmle Dolu…

Sevgilinizi, eşinizi, henüz hiç tanımadığınız gelecekteki aşkınızı ve elbette kendinizi yeni yılda Lindor’un damakta eriyip giden çikolata dolgusuyla şaşırtın ve şımartın.

Lindor’un akışkan yapısı, lezzeti ve içerisinde gizlenmiş çikolata dolgusuyla bu yılbaşı diğerlerinden farklı geçecek!

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT