Yeni Yılda Sevdiklerinizin İzini Taşıyan Hediyeler DESA’da!

Yeni Yılda Sevdiklerinizin İzini Taşıyan Hediyeler DESA’da!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Sevdiklerinizin İzini Taşıyan Hediyeler DESA’da!

Tarihler: 21 Kasım 2016 Pazartesi ~ 21 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: DESA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2016 ~ Oca 21, 2017

DESA, Yeni Yılda sevdiklerinize kendilerini özel hissettirecek hediye alternatiflerini ve ürün kişiselleştirme imkânını sunuyor. Bu özel günde sevdiklerinize şık ve kalıcı bir hediye verin!

DESA, Yeni Yılda sevdiklerini ince düşünülmüş, kişiye özel bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler için ürün kişiselleştirme imkânı sunuyor. Aksesuar koleksiyonunda yer alan kaliteli derilerden üretilmiş farklı renk ve dokularda cüzdan, kartlık, pasaportluk ve anahtarlıklar sizin için en özel kişilere daima sizi hatırlatacak bir hediye vermenizi sağlıyor. İster isim yazarak, ister kendinizi en iyi ifade eden sözcükleri kullanarak veya özel bir tarihi ekleterek kişiselleştirebileceğiniz aksesuarlar ile düşünceli armağanlarınız asla unutulmayacak ve kullanıldıkça güzel anılar hatırlatacak.

Sevdikleriniz sizden bir parçayı ömür boyu yanlarında taşısınlar diye, DESA’nın kişiye özel olarak tasarladığı bu ürünler, sizleri DESA mağazalarında ve 7/24 hediyelerinizi seçip sipariş verebileceğiniz online alışveriş sitesi www.desa.com.tr ‘de bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT