Yeni Yılı Hediyesiz Geçirmeyin

Yeni Yılı Hediyesiz Geçirmeyin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılı Hediyesiz Geçirmeyin

Tarihler: 15 Aralık 2020 Salı ~ 15 Şubat 2021 Pazartesi

Firma: Brooks Brothers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2020 ~ Şub 15, 2021

Yenilenmenin, tazelenmenin ve iyileşmenin enerjisi 2021 ile hızla geliyor. Dünyanın her yerinde büyük umutlarla beklenen yeni yıl heyecanı, yılbaşının olmazsa olmaz adetlerinden “hediyeleşmek ritüeli” değerinden hiçbir şey kaybetmiyor. Brooks Brothers 2020 Kış Koleksiyonu her tarza uygun şık önerileriyle hediye arayışındakilere sonsuz alternatif sunuyor.

Mesafelerin arttığı ve özlemlerin yoğunlaştığı dönemlerde 7’den 70’e herkes sevdiklerini güzel bir hediye ile mutlu etmek istiyor. Sevginin ve hatırlanmanın en güzel ifade biçimlerinden “yılbaşı hediyesi” için hemen hemen herkes arayışa girip, ne alacağını düşünürken; hazır giyim sektöründe öncü Brooks Brothers, giyim, dış giyim, çanta, aksesuar ve ayakkabı gibi çok sayıda ürün grubu ile zengin hediye alternatifleri sunuyor.

Klasik ve Uzun Ömürlü Oluşu ile Gömlekler En Çok Tercih Edilen Yılbaşı Hediyeleri Oluyor.
Koleksiyonlarını oluştururken 202 yıllık tecrübesinden yararlanan ve yüksek kalite anlayışı ile şık tasarımlara imza atan Brooks Brothers; trend görünümlerin yanında ürünlerini inovatif ve teknoloijik çözümlerle hazırlıyor. Non-Iron teknolojisi ile tasarlanan Brooks Brothers gömlekler kırışıklıklara karşı maksimum direnç gösteriyor, ütü gerektirmiyor, ultra esnek yapısıyla tüm vücut tiplerine kolaylıkla uyum sağlıyor. Yeni yıl hediyesi olarak her dönem en çok tercih edilen parçalardan olan gömleklerden kopamayanlar için, Brooks Brothers; konforlu, kullanışlı, rahat ve şık oluşuyla ideal…

Hem Trend Hem Konforlu Rengarenk Trikolar
Son dönemlerde klasik, casual ve spor olmak üzere hemen hemen her tarzdan kıyafet kombini ile şık bir şekilde buluşan trikolar, çok yönlü ve konforlu kullanım alanıyla şüphesiz kışın en vazgeçilmez parçaları. Brooks Brothers’ın 2020 Kış Koleksiyonu’nda yer alan çok sayıda renk ve desen seçeneklerine sahip trikolar %100 yün veya kaşmir dokularıyla, soğuk havalarda maksimum sıcaklık sağlıyor.

Kadınlar için Feminen ve İkonik Hediyeler Ön Planda…
Zengin hediye alternatifleri ile her alandaki trendleri yakından ve büyük ilgiyle takip eden kadınlara hediye almak ve onlar için doğru hediyeyi bulmak artık daha kolay. Her yıl olduğu gibi bu yılbaşı da renkli, birbirinden şık elbiseler, triko twin setler, çanta ve aksesuarlarla sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin, alternatifi çok olacak. Zengin koleksiyonu ile her türden ihtiyaca uygun hediye önerilerinde bulunan Brooks Brothers’ın kış koleksiyonu ikonik desenleri ve şık görünümleri ile kadınların güçlü duruşunu ve feminen tavrını koruyor. Koleksiyonda yer alan parçalar şıklığı tamamlıyor, takı ve şal gibi aksesuarlarla görünümünüz taçlanıyor.

Bağcıksız ve Konforlu!
Giyim alanındaki iddiasını ayakkabılarında da ortaya koyan Brooks Brothers “1818 Ayakkabı Koleksiyonu” na minimalist tarzları ile ilgili çeken modeller kattı. Şık ve trend görünümü, konforlu yapısı ve rahat kullanımı ile Brooks Brothers ayakkabılar tüm giyim türleriyle uyum içinde buluşuyor. Ayakkabıların bağcıksız yapısı kullanıcılara rahat kullanım alanı yaratıyor, bilek boyunda olan modeller ayağı sardığı için ayağa tam oturuyor, ortopedik yapısı ile ayak sağlığını koruyor ve konforunu arttırıyor. Süet deri materyali ile uzun ömürlü kullanım alanı yaratan ayakkabılar, hafta içi ve hafta sonu şıklığı için uygunluğuyla göz dolduruyor. Ofis stili ve off günler için ideal olan ayakkabılar hediye sezonunda ilgi gören ürünlerden…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT