Yeni Yılın Eğlence Kutusu: Ludio Minima

Yeni Yılın Eğlence Kutusu: Ludio Minima

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılın Eğlence Kutusu: Ludio Minima

Tarihler: 18 Aralık 2018 Salı ~ 18 Şubat 2019 Pazartesi

Firma: Ludio Minima

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2018 ~ Şub 18, 2019

Eğlence ve eğitimi tek kutuda buluşturan Ludio Minima’dan miniklere yeni yıl sürprizi. Öğrenmenin eğlenceli yolu Ludio Minima, çocukların hayal güçlerini geliştirmek için tasarladığı oyun kartları ile eğlenceli bir yeni yılı karşılamaya hazır. Hala yeni yıl hediyesi almayanlar için 6 farklı kategoride özel hediyeler sunan Ludio Minima, sunduğu oyun kartları ile eğlenceli bir hediye seçeneği olmaya aday. Ludio Minima tarafından miniklerin, aileleri ve arkadaşlarıyla etkili bir iletişim kurabilmesi için tasarlanan, “Sayılar, Hikayeler, Hayvanlar, Şekiller, Mevsimler ve Hikayeler-2” olmak üzere altı farklı kategoriden oluşan oyun hamuru kartlarının her birinde ayrı bir hikaye yer alıyor. Ludio Minima, oyun kartlarıyla yeni yılın en özel hediyelerinden biri olacak.

Eğlence ve eğitimi tek kutuda buluşturan Ludio Minima’dan yeni yıla özel hediye alternatifleri. Çocukların hayal güçlerini geliştirmek için tasarladığı oyun kartları ile eğlence ve eğitimi tek kutuya sığdıran Ludio Minima, yeni yılda özel bir hediye arayan ailelere 6 farklı seçenek sunuyor.

“Her çocuk ailesi ve arkadaşlarıyla etkileşimi fazla olan kaliteli zamanlar geçirmek ister” mottosundan yola çıkan Ludio Minima’nın “Oyun Hamuru Kartları”nın her birinde ayrı bir hikaye yer alıyor.

“Sayılar, Hikayeler, Hayvanlar, Şekiller, Mevsimler ve Hikayeler-2” olarak ayrılan her kategorideki kutunun içinde 2 parçalı 5 kart ve 2 adet oyun hamuru bulunuyor. Hikayelerin kahramanları olan Kerem ve Melisa, hikayelerinin tamamlanması için çocuklardan yardım istiyor.

Yeni yılda siz hangisini istersiniz?

Hayvanlar kategorisi
İkili kartlar birleştirildiğinde Aslan, Kaplan, Zürafa, Fil ve Zebra’nın yüz detayları olmayan hallerine ulaşılır. Her çocuk kendi hayvanını düşlesin ve yapsın diye!Hikayeler kategorisi
İkili kartlar birleştirildiğinde 5 farklı hikaye ile karşılaşılır ve yine bahsedilen objeler çocuklar tarafından yapılır. Hikaye kategorisinde yer alan kartların içerikleri: Pasta, makarna, kelebek, çiçek ve dondurma.

Sayılar kategorisi
Bu kategorinin diğerlerinden farkı kartların arkalı önlü olmasıdır. İkili kartlar birleştirildiğinde hem sayı hem de bir hikaye olan bir kart ortaya çıkar. Çocuğunuz hamur ile rakamı üzerinden geçiyor. Böylece rakamın şeklini iyice öğrenmiş oluyor. Ayrıca rakamın altında bulunan yuvarlakları sayı kadar hamur topçukları ile dolduruyor. Sol taraftaki hikaye bölümünde de ebeveyniyle birlikte konuşarak hikayede geçen konuyu da hamurla tamamlıyor.

Şekiller kategorisi
Üçgen, daire, dikdörtgen, kare ve tüm geometrik şekilleri içeren bir şekiller treni kartı bulunur. Çocuğunuz hamurla şekilleri öğrenecek aynı zamanda da kartların üzerinde bulunan hikâyelerin içindeki şekilleri doldurarak sınırlarını zorlayacak.

Hikayeler-2 kategorisi
İkili kartlar birleştirildiğinde 5 farklı hikaye ile karşılaşılıyor. Hikayedeki boşluklar çocuklar tarafından kendi hayallerindeki gibi tamamlanıyor. Hikaye kategorisinde yer alan kartların içerikleri:Pizza, uçan balon, denizin altında, kardan adam ve yılbaşı ağacı.

Mevsimler kategorisi
İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış ve Mevsim Ağacı kartları bulunuyor. Bu kartlardaki mevsimlere göre çocuğunuz oyun hamuru ile Kerem ve Melisa’ya kıyafet giydiriyor. Peki siz bu havada ne giymek isterdiniz?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT