Yenilenen Canon L Lensleri ile Mükemmeli Yakala

Yenilenen Canon L Lensleri ile Mükemmeli Yakala

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yenilenen Canon L Lensleri ile Mükemmeli Yakala

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: Canon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

Canon, profesyonel fotoğrafçıların daha net ve daha yüksek kaliteli fotoğraflar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla L Lens serisindeki EF 70-200mm f/4L IS II USM ve EF 70-200mm f/2.8L IS III USM modellerini yenileyerek daha üstün bir performansa sahip teknolojiyle buluşturuyor.

Üstün Kalite, Kompakt Tasarımla Bir Arada!

EF 70-200mm f/4L IS II USM lensi, sağlamlığı ve ergonomik tasarımı ile sadece 780 gram ağırlığına sahip… Hareketli kareleri hızlıca yakalamayı sağlayan lens, göz alıcı kumsal ve düğün fotoğraflarında net görüntü sunuyor.

Florit kaplama, lens yüzeyindeki kir ve su damlacığı miktarını azaltırken; yüksek çözünürlüklü ve yüksek kontrastlı görüntüleri garantiliyor. Post prodüksiyonda daha az zaman harcanmasını sağlayan EF 70-200mm f/4L IS II USM lensi super spectra kaplaması ile ışık lekelerini ve mercek parlamalarını da ortadan kaldırıyor. F/4 sabit diyaframlı lens, değişken ışıklandırma senaryolarında tutarlı pozlama sunuyor.

Safari ve Vahşi Yaşam Fotoğrafları Çekmek Artık Çok Daha Kolay!

Yeni bir görüntü sabitleyici ünite kullanılan EF 70-200mm f/4L IS II USM, hızlı beş duraklı enstantane eşdeğeri bir etki oluşturuyor. Bu özelliğiyle, film prömiyerleri veya safaride vahşi yaşam çekimleri gibi kameranın dışarıdan müdahalelere açık olduğu çekim senaryoları için ideal bir seçenek oluyor.

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM, yüksek performanslı, çok yönlü ve dayanıklı

Tasarımında yüksek performans ve dayanıklılığın temel alındığı lens, doğru detaylar sunarak yüksek kaliteli telefoto lensine ihtiyacını olan fotoğrafçıların tercihi oluyor. Koruyucu sızdırmazlık kaplamaları, zorlu çekim koşullarında en kaliteli görüntünün elde edilmesini sağlıyor. Hem neme hem de toza karşı direnç sahibi olan EF 70-200mm f/2.8L IS III USM, seyahat fotoğraflarında üstün kaliteyi yakalamak isteyenlerin ihtiyacını karşılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT