Yılbaşı Alışverişinin Adresi: Beymen Club

Yılbaşı Alışverişinin Adresi: Beymen Club

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Alışverişinin Adresi: Beymen Club

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 19 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Şub 19, 2018

Günlük hayatı şık tasarımlarla renklendiren Beymen Club, sevdiklerinizin hayatını renklendirecek, kendilerini çok özel hissettirecek ayrıcalıklı hediye seçenekleri ile yılbaşı coşkunuza ortak oluyor.

Beymen Club Yılbaşı koleksiyonu kar taneleriyle süslü yastıklardan sımsıcak battaniyelere, ikonik kaz logosunun ön planda olduğu şık kupalardan dekoratif mumlara, soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi sıcak su torbalarından renkli porföy çantalara, şehir dışına yapacağınız küçük kaçamaklar için en uygun valiz ve seyahat çantalarına kadar birbirinden özel hediye seçenekleri 39 TL’den başlayan fiyat alternatifleriyle sizleri bekliyor.

Koleksiyonda şıklığına önem verenler için sezonun gözdesi polar montlardan kareli gömleklere, desenli kazak ve trikolardan yumuşacık atkı ve berelere her yaş grubuna ve stile uygun hediye seçenekleri yer alıyor.

Beymen Club Yılbaşı Koleksiyonu’nu keşfetmek ve yeni yıl ruhunu deneyimlemek üzere en yakın Beymen Club mağazasına ve www.beymenclub.com adresini ziyaret etmeyi uğramayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT