Zamansız Koyu Formlar

Zamansız Koyu Formlar

Tarihler: 14 Ocak 2020 Salı ~ 14 Mart 2020 Cumartesi

Firma: Mehry Mu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2020 ~ Mar 14, 2020

Dünyada 6 kıtada yer alan prestijli satış noktaları ve İstanbul Havalimanı mağazasıyla bütünsel güzellik anlayışını dünyaya yansıtan Türkiye’nin tasarımcı çanta markalarının başını çeken “Mehry Mu” siyah ve lacivert deri çantalarının özgün formlarıyla stillere kişilik kazandırıyor.

İngiliz Kraliyet Ailesi, Olivia Palermo, Jennifer Lawrence, Nicky Hilton Rothschild, Christina Hendricks, Katherine Schwarzenegger ve Suri Cruise gibi isimlerin tercih ettiği Mehry Mu, siyah ve lacivert gece ve gündüz şıklığını yansıtan elegant çantaları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından olan çantalar Mehry Mu’nun özgün tasarımları ile kombinlerin tercih edilen en şık parçası oluyor.

Siyahın zarafeti, zamansızlığı ve şıklığı, lacivertin cesur ve koyu renklerin en cezbedici hali Mehry Mu tasarımlarıyla Mehry Mu kadının da vazgeçilmez renklerinden. Deri dokunun asaletini farklı form ve ayrıntılar ile yansıtan Mehry Mu, çantaları Unicorn Bag, Luna Box, Lian Bag, Fey in The 50’s ve Mini Bucket’ı geleneksel ile moderni aynı noktada birleştirerek yeniden yorumluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT