Zamansız Modanın Kaynağı ‘TASARIM’

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zamansız Modanın Kaynağı ‘TASARIM’

Tarihler: 17 Temmuz 2014 Perşembe ~ 17 Eylül 2014 Çarşamba

Firma: Shopthedesign.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2014 ~ Eyl 17, 2014

Türkiye’nin dört bir yanından seçilmiş en özel tasarımlar tek tıkla www.shopthedesign.com’da...

www.shopthedesign.com, tükenen modanın aksine yıllarca anlamını ve önemini yitirmeyecek özel tasarım limitli ürünleri sizin için seçiyor. Etnik sıra dışı takılardan Türk esintili modern kıyafetlere, gülümseten hediyelerden antika mobilyalara kadar 3000’e yakın farklı ürün ve tasarım 200’e yakın lokal tasarımcıdan www.shopthedesign.com’da.

Shopthedesign.com ekibi bütün Türkiye’yi gezerek en heyecan verici ve yaratıcı fikirlerin ürünlerini özenle seçiyor, özel hikayeleri ile beraber web sitesine dahil ediyor!

Türk tasarımcılarının marka değerini arttıran platform, seçilmiş tasarımcılara online butik açma ve ürünlerini anında bütün Türkiye’ye ve dünyadaki seçkin e-ticaret sitelerine sunma imkanı tanıyor. Tüm tasarımcılar kendilerine özgün fikirleri ve ürünleri ile kendi butiklerinde sizlerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT