`Genciz Güzeliz Tamek Teen İçeriz`

Alışveriş Alışveriş `Genciz Güzeliz Tamek Teen İçeriz`

Tarihler: 23 Haziran 2011 Perşembe ~ 23 Temmuz 2011 Cumartesi

Firma: Tamek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2011 ~ Tem 23, 2011

Türkiye’de meyve suyu denince akla gelen ilk marka olan Tamek, yaz mevsimine damgasını vuracak yepyeni iki tat ile tüketicilerin karşısına çıktı. Yeni Teen içecekleriyle gençlerin gönlünü fethetmeye hazırlanan Tamek, yazın en sevilen meyvelerinden kavunlu ve çilekli iki meyveli içeceği piyasaya sundu. Tamek Teen, meyveli içecekte ilk kez kullanılan 250 ml şık kutu ambalajıyla da fark yaratacak.

Türkiye’yi 1958 yılında meyve suyu ile tanıştıran marka olan Tamek, yaza damgasını vuracak yepyeni bir ürün serisi ile tüketicilerin karşısına çıktı. Geçtiğimiz yıl Kahvaltım Serisi ile sektörde büyük bir atak yapan Tamek, şimdi de Teen Serisi ile 2011 yazının en konuşulacak markası olacak. Türkiye’nin ilk kavunlu meyveli içeceği Tamek Teen’i piyasaya sunan Tamek, kavunun yanı sıra yazın en çok sevilen meyvesi çileğin tadına doyamayanları da unutmadı.

Kolay içimli ve serinletici lezzetleriyle bu yazın vazgeçilmezi olmaya aday Tamek Teen Kavun ve Tamek Teen Çilek, ambalajlarıyla da fark yaratacak. Lezzeti tüm tüketici testlerinde üstün performans gösteren Tamek Teen, gençlerin beğenisini kazanan, 250 ml şık kutusu ile hem kavun hem de çilekte yaza damgasını vuracak. Aileler ve kalabalık arkadaş gruplarını da unutmayan Tamek, yeni tasarımlı kolay dökülen Tetra 1000 ml ambalajıyla da market raflarında yerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT