`Giyilebilir Moda`nın İmzası Journey’den % 50 İndirim...

Alışveriş Alışveriş `Giyilebilir Moda`nın İmzası Journey’den % 50 İndirim...

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: Journey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
“Giyilebilir Moda”nın imzası Journey’den % 50 İndirim...
KAÇIRMAYIN ! JOURNEY’DE % 50 İNDİRİM
Bu sezon ilkbahar-yaz koleksiyonunda yeralan, özellikle etek ve elbiseleri ile büyük ilgi gören Journey’den, mevsim alışverişine doyamayanlar için % 50 indirim...

Toplam 60 mağazasında bayanlarla buluşan, Temmuz ayı başında Ankara Tunalı Hilmi Cadesinde 300 metrekarelik en büyük mağazasını açan Journey, % 50 indirim kampanyası ile bayanlara yeni bir fırsat sunuyor.

İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile beğeni toplayan Journey’de bu yaz, toprak tonları, baharat tonları, dore, lame ve sezonun olmazlarından beyaz ağırlıklı olarak yer alıyor.

Pileler, danteller, nakış gibi detaylarla hareketlendirilen, yazın sıcaklığını hissettirirken Journey tasarımları; yaz mevsiminin coşkusunu yansıtan çiçekler, puantiyeler ve fistolarla süslenmiş, rahat, hareket özgürlüğünü kısıtlamayan modelleri ile ön planda.

Şifon, keten, koton kumaşlar ile hayat bulan, takım elbiseler, gömlek ve pantolon kombinleri, spor takım elbiseler, ofis takımları Journey’nin vazgeçilmezlerinden.

Ayrıca ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan üst gruplar da oldukça dikkat çekiyor. Klasik ve sade tasarımlar, günün her saatinde rahatlıkla kullanılabilen modeller ve baskılar, işlemeler, dantel detayları ile bir çok farklı seçeneği Journey’de bulmak mümkün.

Journey/Yol Tekstil San. Ltd. Şti.1996 yılında Ankara’da kurulmuştur. 2000 yılında mağazacılık faaliyetine başlayan ve ilk mağazasını Ankara Bahçelievler 7. Cadde’de açan Journey, sırasıyla Ankara Atakule AVM, Ankara Karum AVM, Ankara Tunalı Hilmi, İzmir Kipa AVM ve İstanbul Metrocity AVM mağazalarını açmıştır. Son olarak da Tunalı Hilmi Caddesinin en işlek noktasında 300 metrekarelik en büyük mağazası ile Journey yurtiçinde 58 ve Kıbrıs’ta 2 olmak üzere toplam 60 satış noktasında faaliyet göstermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT