`Lo Kuşu` Soyer Yayıncılık`tan Çıktı

Alışveriş Alışveriş `Lo Kuşu` Soyer Yayıncılık`tan Çıktı

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Soyer Yayıncılık

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
“LO KUŞU” SOYER YAYINCILIK’TAN ÇIKTI

SOYER KÜLTÜR SANAT FABRİKASI bünyesinde yer alan Soyer Yayıncılık bir ilke daha imza attı... Yazar Sevim BURAK ile Viyolonist Orhan BORAR’ın oğlu A.Karaca BORAR’ın çarpıcı ve sıra dışı bir üslupla yazdığı “Lo Kuşu” Soyer Yayıncılık tarafından yayımlandı.

Toplumumuzun kültür ve sanat konusunda ufkunun açılması amacıyla oluşturulan SOYER KÜLTÜR SANAT FABRİKASI (SKSF) çalışmalarını emin adımlarla sürdürüyor. Bu bağlamda SKSF bünyesi içinde yer alan Soyer Yayıncılık titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucu, Yazar Sevim BURAK ile Viyolonist Orhan BORAR’ın oğlu A.Karaca BORAR’ın çarpıcı ve sıra dışı bir üslupla yazdığı “Lo Kuşu” nu yayımlandı.

Sürükleyici olduğu kadar çok renkli, alışılmışın dışında yeni bir “Denemeler” kitabı olan “Lo Kuşu” Yazar Sevim Burak’ın oğlundan, aşk derinliklerinden Hindistan’a, Tayland’a, Türkiye 3. Ligi’nden çılgınlıklara uzanan, son derece keyifle okunan bir el kitabı oldu. A.Karaca Borar’ın yaşam izlenimlerini değişik bir biçime kaleme aldığı yazılardan oluşan “Lo Kuşu” kendisinden uzun süre söz ettirecek.

“Ben kendi “köşemde”, kendi yarattığım cinlerin, perilerin, esiri bir köleyim. Köşemden ancak kendimle çıkar, kendimle dönerim. Sizlere bana ait hulasa ve esrarlı hediye paketlerini köşemin kağıdına sarar öyle takdim ederim…”

Kitap Adı: Lo Kuşu
Kitap Türü: Deneme
Yazar: A.Karaca Borar
Yayın Evi: Soyer Yayıncılık
Sayfa Sayısı: 128
Satış Fiyatı: 7.50.- YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT