Verbatim`in Yeni Taşınabilir SuperSpeed USB3.0 Sabit Diskleri Işıltılı Renklerde

Alışveriş Alışveriş Verbatim`in Yeni Taşınabilir SuperSpeed USB3.0 Sabit Diskleri Işıltılı Renklerde

Tarihler: 16 Aralık 2010 Perşembe ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Verbatim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2010 ~ Ara 31, 2010

Verbatim’in 1 TB kapasiteye sahip taşınabilir USB 3.0 sabit diskleri şimdi Karayip Mavisinden Sıcak Pembeye kadar altı çeşit parlak renklerden oluşuyor. Sürücüler mevcut USB 2.0 bağlantısına kıyasla performansında on kat artış sağlayan yeni USB 3.0 teknolojisi ile geliyor. Verbatim USB 3.0 Taşınabilir Store `n` Go Sabit Disk perakende satış mağazalarında.

Süper Hızlı USB 3.0 4.8 Gbit/sn’ye kadar veri aktarım oranıyla USB 2.0 `dan 10 kat daha hızlı
Depolama kapasitesi 500 GB ve 1 TB
Işıltılı yeni renkler: Okaliptüs Yeşili, Sıcak Pembe, Karayip Mavisi, Güneş Sarısı, Volkanik Turuncu ve Mor
YEŞİL DÜĞME enerji tasarruf yazılımı
Nero BackItUp & Burn Essentials yazılımı
USB 2.0 host cihazlarla geriye dönük uyumlu USB yüksek hız
Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7, Mac OS X 10.1, Linux (Kernel 2.6.31 veya daha yüksek) ile uyumludur

Tercihiniz ister siyah ve gümüş gibi profesyonel renkler olsun ya da pembe, sarı ve yeşil gibi parlak gösterişli renkler olsun herkesin kişisel zevkinize uygun renk paleti mevcut. Sadece 127mm x 82mm x 20mm ölçüleri sayesinde Verbatim`in süper hızlı USB 3.0 Taşınabilir Store `n` Go Sabit Diski dijital ve günlük çalışma dosyalarının depolanıp taşınması için oldukça kullanışlıdır. Şık tasarımı laptopunuzla mükemmel bir uyum sağlayarak masanızın üstünde modern bir görüntü oluşturur. Yeni USB 3.0 teknolojisi sayesinde taşınabilir sabit disk saniyede 4.8 Gbit transfer oranıyla büyük dosyaları bile kısa bir zamanda transfer ederek hızlı bir çözüm sunar. Sürücü ayrı bir güç kaynağı gereksinimini ortadan kaldırarak hem veri hem de elektrik bağlantısı sağlayan tek bir kablo çözümü ile geliyor. Her zamanki gibi 24 ay garantilidir

Yedekleme, Yazma ve Enerji Tasarrufu İçin Yazılım
Taşınabilir USB3.0 Sabit Disklerde iki yazılım paketi vardır. Birinci paket Nero BackItUp ve Burn Essentials yazılımı sadece tek parça halinde üç önemli işlevi birleştirir: Kullanıcılar hem tüm dosyalarını düzenli olarak yedekleyebilir hem de fotoğraf, video ya da başka veri içeriklerini CD, DVD veya Blu-ray üzerine yazdırabilirler. Aynı zamanda da Nero RescueAgent ile hasarlı dosyaları kurtarabilirler.

İkinci paket (GREEN BUTTON) YEŞİL DÜĞME yazılımıdır. Programlanan zaman ayarı süresine göre veya kullanıcı tarafından manuel olarak masaüstündeki YEŞİL DÜĞME üzerine tıklandığında Verbatim Store `n` Go otomatik olarak uyku moduna geçer ve enerji tüketimini azaltır böylece sürücünün kullanım ömrünü uzatır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT