007’nin Sevgilileri Değişiyor, Arabası Değişiyor, Ama İçkisi Asla…

Alışveriş Alışveriş 007’nin Sevgilileri Değişiyor, Arabası Değişiyor, Ama İçkisi Asla…

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 10 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Smirnoff Votka Martini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 10, 2008
1962 yılında Sean Connery ile başlayan “Bond Smirnoff Votka Martini içer” geleneği, son Bond filmi “Quantum Of Solace” ile aksamadan devam ediyor.
007’nin Sevgilileri Değişiyor, Arabası Değişiyor, Ama İçkisi Asla…
Beyazperdedeki Bond’u canlandıran oyuncular yıllar içinde değişiyor ama ünlü ajanın Smirnoff votka martini tercihi 50 yıldır değişmiyor. Serinin son filminde Daniel Craig, inanılmaz maceraların yorgunluğunu yine Smirnoff Votka Martini ile atıyor…
Ian Fleming’in 1952 yılında yazdığı romanından yola çıkılarak 1962 beyaz perdeye aktarılan İngiliz ajanı 007 James Bond, sinemanın unutulmaz karakterlerinden bir olmakta gecikmedi. Bond, her zaman nazik, güçlü, çekici, cesur ve isteğini çok iyi biliyor…Ve o yaklaşık 50 yıldır şık davetlerde, özel anlarında hep aynı içkiyi istiyor “ Smirnoff votka martini…”

Smirnoff Votka’nın Bond ile olan birlikteliği serinin ilk filmi Dr.No’dan günümüze kadar kesintisiz devam ediyor. 1962 yılında gösterime giren filmde Sean Connery’nin filmde geçen efsanevi “Martini … Karıştırma, çalkala…” diyaloglarından sonra Smirnoff votkayla hazırlanmış kokteyller tüm dünyanın kokteyl tercihlerini değiştirdi. O günden sonra hemen herkes kokteyllerinde geleneksel cin yerine, ünlü gizli ajan gibi votka tercih etmeye başladı.

Daniel Craig’in özel votka tercihi yine Smirnoff olacak. Çünkü Smirnoff Black, filmin resmi sponsoru olarak 007’nin yanından bir kez daha ayrılmıyor, Bond Smirnoff Black Martini’sini ekranda yine keyifle yudumluyor. 2006 yılında çekilen Casino Royale filmindeki başarılı ortaklığı Daniel Craig’le bir kez daha devam ettiren Smirnoff Black’in bir başka özelliği de tıpkı “007” gibi İngiltere’ye ait olması; Çünkü Smirnoff Black İngiltere’de üretiliyor.

Smirnoff’un Küresel Kıdemli Başkan Yardımcısı Philip Goldman ise Bond ve Smirnoff Black beraberliğini şu sözlerle özetliyor: “ 007 destanının başlangıcından neredeyse yarım asır sonra Bond’un votkadaki tercihi halen Smirnoff… Bu iki ikonik markayı zamanının her geçen gün daha iyi hale getirdiği gerçek orijinaller… İşte bu yüzden, kusursuz hafiflikteki votka martini günümüz centilmeni için mükemmel bir iltifat…”

Smirnoff’tan “Quatum of Solice”a özel Black Shaker
İçinde bulunduğumuz yılı “Modern Centilmen Yılı” ilan eden Smirnoff Black, 007 James Bond ambalajıyla Bond çizgisini şık bir tasarıma dönüştürüyor. Bunun için Türkiye’de de 7 Kasım’da vizyona girecek “Quantum Of Solace” filmine özel stil sahibi votka severlerin kaçırmak istemeyeceği siyah paslanmaz çelik bir shaker üretildi. Sınırlı sayıda üretilen ve Smirnoff Black eşliğinde bir set olarak Türkiye’de de satışa sunulacak bu şık shaker Kasım’da zincir mağazalarda bulunabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT