14 Şubat Sevgililer Günü`nde Fabrika Enerjisi

Alışveriş Alışveriş 14 Şubat Sevgililer Günü`nde Fabrika Enerjisi

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Fabrika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE FABRİKA ENERJİSİ
Enerji dolu kadın ve erkeğin markası Fabrika, 14 Şubat’ta sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere geniş hediye alternatiflerini indirim keyfiyle birlikte sunuyor. Banu Bornovalı ve Kudret Saka imzalı kadın ve erkek koleksiyonları ile Sevgililer Günü’nde Fabrika coşkusunu yaşayabilirsiniz.

Sevgililer Günü alışverişinize keyif katacak Fabrika 08/09 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu’nda diz altı ve kabarık elbiseler, skiny jeanler, yelekler, iri ajurlu trikolar, reglan kol bluzlar, duble paça pantolonlar, kürk ve derinin muhteşem uyumu ile ön plana çıkıyor.

Fabrika 08/09 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu’nda grinin tüm tonları öne çıkıyor. Business, smart-casual ve casual grupların yer aldığı Fabrika Erkek Koleksiyonu’nda vintage görünüm ve yıkamalar, denim gurubunda ise; siyah, antrasit ve daha koyu tonlar kullanılıyor.

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE ‘FABRİKA NITE’ ZARAFETİ
14 Şubat Sevgililer Günü için kıyafet seçiminizi Fabrika’nın özel line’ı Fabrika Nite’dan yaparak enerjik stilinize Fabrika Nite ışıltısını ekleyebilirsiniz. Fabrika Nite’da yer alan gece kıyafetleri, abiye bluzlar, kokteyl elbiseleri, papyon, kuşak ve çantalar Fabrika’nın ana koleksiyonundan ayrı, özel olarak tasarlanmış etiketleriyle sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT