2011´in En Sıcak Yılbaşı Hediyesi: Polar Battaniye!

Alışveriş Alışveriş 2011´in En Sıcak Yılbaşı Hediyesi: Polar Battaniye!

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Dagi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Ara 31, 2010

Evde yılbaşı keyfinin vazgeçilmezleri arasında yerini alacak olan Dagi polar battaniye, keyfine düşkün olanlar için ideal bir yılbaşı hediyesi... Fiyatı ise 39.50 TL.

Mükemmel bir yılbaşı hediyesi olan polar battaniye sadece yılbaşı gecesi değil, bütün bir kış keyifle kullanılacak bir ürün olma özelliğini taşıyor. Bu kış dışarıda yağmur ve kardan göz gözü görmezken evde Dagi’nin sıcacık tutan polar battaniyesine sarınıp film izlemeyi, sevdiklerinizle sohbet etmeyi, kitap okumayı çok seveceksiniz. Hem sıcacık tutan hem de yumuşacık bir his veren polar battaniyeniz ile konforlu ve keyifli bir kış geçireceksiniz.

Kesik elyaftan üretilen polar battaniyeler, diğer kumaşlardan yapılan battaniyelere göre daha hafif olduğu için kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca kolayca yıkanıyor ve çabuk kuruyor. Dagi polar battaniyeler kırmızı ve lacivert olmak üzere iki renk seçeneğiyle tüm Dagi mağazalarında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT