3 kıtadan esintiler Benetton 2008 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nda...

Alışveriş Alışveriş 3 kıtadan esintiler Benetton 2008 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nda...

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Benetton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
3 kıtadan esintiler Benetton 2008 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nda...
İtalyan moda markası United Colors of Benetton, 2008 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu ile yaza hızlı bir “merhaba” diyor. 3 kıtada yaşayan 3 farklı erkek tarzından esinlenilerek hazırlanan koleksiyonda, Mitteleuropean, American Dream ve Indochina olmak üzere 3 bölgenin belirleyici özelliklerinden ilham alan ürünler yer alıyor.

Mitteleuropean:
Klasik kesimli, ince çizgili keten takım elbiseler, şık ve entellektüel görünümleriyle gerçek bir zarafet örneği sergiliyor. Koleksiyonda yer alan ve pamuklu kumaştan üretilen ince süveterlerde, uçuk mor üzerine gri ve bej renkleri tercih ediliyor. Yağmurluk kumaşından yapılan trençkotlar ve motorcu tarzı deri ceketler ise Benetton erkeğinin Orta Avrupalı çizgisini tamamlıyor.

American Dream:
Açık renkli ince trikolar, rahatlığı yansıtan bol kesim pantolonlar, duble paça ya da düz bermuda şortlarla kombinleniyor. Sarıdan yeşile birçok renkten üretilen, geniş ve dar çizgili polo tişörtlerin renkli kasketlerle tamamlandığı “American Dream” tarzında, tepeden tırnağa doğal ve elit bir görünüm yansıtan mavi renkli blazer ceketler, erkeklerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer alıyor.

Indochina:
Genellikle askeri üniforma ve balta girmemiş orman renklerini taşıyan kıyafetler, şık ama rahat bir tarzı sergiliyor. Seyahat düşkünlerinin olmazsa olmazı büyük cepli pantolonlar, boyama ip desenlerinin çiçek baskılarına dönüştüğü fularlarla tamamlanıyor. Kabanlar ise muson yağmurlarından korunmak için koton, gabardin ve işlenmiş deriyle destekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT