Accessorize Hediye Melekleri Sevgililer Günü yine İş Başında!

Alışveriş Alışveriş Accessorize Hediye Melekleri Sevgililer Günü yine İş Başında!

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Accessorize

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
Accessorize “Hediye Melekleri” Sevgililer Günü yine İş Başında!
14 Şubat yaklaşıyor, sevgilinize hediye almak için az zamanınız kaldı. Uzmanından yardım aldığınız sürece sevgiliniz için hediye seçmek aslında o kadar zor değil, sevdiğiniz kadına en doğru hediyeyi seçmek için danışmanlık alabileceğiniz Accessorize Hediye Melekleri mağazalarda sizi bekliyor!

Accessorize mağazalarına gittiğinizde hediye danışmanlığı almak için hediye meleklerini sorun, onlar size sevgilinize uygun hediyeleri önerecekler. Memnuniyet garanti!

Hediye Cenneti Accessorize …
Her yaşa, her zevke ve her bütçeye hitap eden hediye seçenekleri Accessorize’da. Çanta, şapka, atkı, takının yanı sıra geniş yelpazedeki iç çamaşırları sevgilinizi mutlu edecek. Hediye melekleri yardımıyla sevgilinize %100 beğeneceği parçalar seçin ve karşılığında alacağınız öpücüğü hayal edin.

Sevgililer Gününde Yalnız Siz Yalnız Değilsiniz, Gülümseyin
Bu yıl Sevgililer Günü’nde bir sevgiliniz yoksa, hiç yalnız hissetmeyin. Kendinizi veya kız arkadaşlarınızı Accessorize’dan küçük hediyelerle mutlu edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT