Adidas’ın Basketbolseverlere Armağanı: Adizero Rose 2.5

Alışveriş Alışveriş Adidas’ın Basketbolseverlere Armağanı: Adizero Rose 2.5

Tarihler: 02 Şubat 2012 Perşembe ~ 02 Nisan 2012 Pazartesi

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2012 ~ Nis 2, 2012

adidas’ın, 2011’de En Değerli Basketbol Oyuncusu(MVP) Derrick Rose’a özel geliştirdiği seri adizero Rose’un yeni versiyonu adizero Rose 2.5 Dominate Synthetic, yenilikçi tasarımı ve özellikleri ile basketbolseverlerle buluşuyor. Eşsiz adidas teknolojileri ile donatılan yeni model, her şeyiyle yıldızlara layık bir ayakkabı olduğunu kanıtlıyor.

adidas’ın, NBA 2011 sezonunun en değerli oyuncusu (MVP) ödülünün sahibi ve NBA tarihinde bu ödülü kazanan en genç basketbolcu unvanlarını taşıyan Chicago Bulls'un oyun kurucusu Derrick Rose’a özel ürettiği, adizero Rose serisinin dördüncü nesli bu sezon basketbol sahalarına çıkıyor.Yeni sezon adizero Rose 2.5 Dominate Synthetic, yine adidas’ın en hafif basketbol ayakkabılarından biri olarak öne çıkıyor. Bu rakipsiz özelliğine, adidas teknolojilerinin desteği ile birbirinden yenilikçi özellikler de ekleyerek, sınıfında liderliği sürdürüyor.

Akıllı teknoloji miCoach ve diğer adidas teknolojileri ile çok ayrıcalıklı
adizero Rose 2.5 Dominate Synthetic sahip olduğu özel taban yapısı ile hafiflik ve hareket kontrolü arasındaki mükemmel dengenin yakalanmasını sağlayan Sprintframe başta olmak üzere pek çok temel ve yeni adidas teknolojisiini içeriyor. adizero Rose 2.5 sahip olduğu miCoach oyuğu sayesinde adidas’ın ilk önce futbol dünyasına sunduğu, çığır açan akıllı teknolojiyi basket sahalarına taşıyor. Tercihe göre bu oyuğa, miCoach SPEED_CELL™ hız sensörü ve takipçisi sistemi yerleştirilebiliyor. miCoach teknolojisi, kullanıcının, azami hız, slalom sayısı ve sprint süresi, mesafe, , kısa adım ve uzun adım değerlerini içeren performans verilerini takip etme ve yükleme olanağı sağlayarak, adizero Rose 2.5’u, temel dijital egzersiz aracına dönüştürüyor. adizero Rose 2.5, ayrıca IMEVA orta tabanı ile mükemmel tamponlama sağlarken, iz bırakmayan kauçuk dış taban tasarımı ile son derece dayanıklı.

adidas All Star özel koleksiyonu ile NBA ruhu sahalardan sokaklara taşınıyor
NBA’in resmi forma sponsoru adidas’ın, All Star’a özel olarak tasarladığı, üzerinde Dwight Howard, Lebron James gibi NBA’in efsane oyuncularının isimlerinin yazdığı t-shirt ve formalar All Star döneminde NBA tutkunlarının gözdesi olacak. Derrick Rose’un All Star’da giymesi için özel olarak tasarlanan adizero Rose 2.5, 302 TL’lik satış fiyatıyla Şubat ayı itibariyle adidas mağazaları ve adidas yetkili satıcılarında basketbol tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT