AEG-Electrolux’ten yılın ilk sürprizi

Alışveriş Alışveriş AEG-Electrolux’ten yılın ilk sürprizi

Tarihler: 03 Mart 2008 Pazartesi ~ 07 Mart 2008 Cuma

Firma: AEG-Electrolux

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2008 ~ Mar 7, 2008
AEG-Electrolux’ten yılın ilk sürprizi
AEG-Electrolux yeni yılın ilk sürprizini yaparak üstün Alman teknolojisinin son ürünü olan Santo 75428 DT no-frost donduruculu buzdolabını tüketicilerin beğenisine sunuyor. AEG-Electrolux Santo 75428 DT, formda ve fonksiyonda mükemmellik anlayışıyla yiyeceklerin her koşulda uygun sıcaklıkta saklanabilmesi için tüm kolaylıkları sağlıyor.

AEG Santo 75428 DT yiyecekleri hızlı soğutma fonksiyonu ile enerji tasarrufu sağlayarak gıdaların besin değerini uzun süre ilk günkü tazeliğinde koruyor. Taste Guard Sistemi ise koku dağılımını minimize ederek yiyecek kokularının birbirine karışmasını engelliyor. Böylece buzdolaplarında yaşanan koku problemi de artık tarihe karışmış oluyor.

AEG Santo 75428 DT’nin tüketiciye sunduğu kullanım kolaylıkları saymakla bitmiyor. Şişeler için ilave alan yaratan ve düzenli görünüm sağlayan özel şişe rafı, ihtiyacınız olacak buzu tek bir hareketle kolayca almaya olanak tanıyan buzmatik ve soğutucuda homojen ısı dağılımı sağlayan Dinamik Soğutma Sistemi bunlardan sadece birkaçı. Enerji sınıfı A+ olan, LED’li sıcaklık göstergelerine ve paslanmaz çelik gövdeye sahip AEG Santo 75428 DT şıklığı ile de göz dolduruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT