Aile yaşantınızı Nissan Note ile genişletin!

Alışveriş Alışveriş Aile yaşantınızı Nissan Note ile genişletin!

Tarihler: 30 Mart 2009 Pazartesi ~ 31 Mart 2009 Salı

Firma: Nissan Note

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2009 ~ Mar 31, 2009
Aile yaşantınızı Nissan Note ile genişletin!
Nissan, yeni kampanyasıyla, Note 1.5 lt dizel versiyonlarında, 17,000 TL`ye 12 ay % 0,80 faiz oranıyla kredi olanağı sunuyor.

Nissan, 3 Mart 2009’dan itibaren geçerli olacak yeni kampanyasında çok özel avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında Note’un 1.5 lt dizel versiyonlarında 17,000 TL`ye % 0,80 faiz oranıyla 12 ay vadeli kredi seçeneği bulunuyor.

Nissan Note 1.5 dizel versiyonları, Visia ve Tekna olmak üzere iki farklı versiyondan oluşuyor. Visia`da sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, ABS, EBD, Brake Assist, manuel klima, radio CD, uzaktan kumandalı merkezi kilit, kızaklı arka koltuk ve MP3 bağlantı soketi standart olarak sunuluyor. Tekna`da ise Visia versiyonundaki donanımlara ek olarak yan hava yastıkları, otomatik klima, Bluetooth, flexiboard fonksiyonel bagaj sistemi, elektrikli yan aynalar, alüminyum alaşımlı jantlar ve ön sis farları bulunuyor.

www.nissan.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT