Airties Modem ile Mevcut Telefon Üzerinden Sabit Hat Kalitesinde, Uygun Fiyata Konuşma Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Airties Modem ile Mevcut Telefon Üzerinden Sabit Hat Kalitesinde, Uygun Fiyata Konuşma Fırsatı

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Airties

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
AIRTIES MODEM İLE MEVCUT TELEFON ÜZERİNDEN SABİT HAT KALİTESİNDE, UYGUN FİYATA KONUŞMA FIRSATI!
Genişbant ve kablosuz ağ ürünlerinde pazar lideri olan AirTies, herkesin tasarrufu konuştuğu bir dönemde, mevcut telefonlar üzerinden, uygun fiyatla konuşma imkanı sunan yeni VoIP modemini piyasaya sundu. Sabit hat kalitesi ile konuşma imkanı sağlayan ürün, kurulduktan sonra telefonunuzu her zaman olduğu gibi kullanıyorsunuz.

AirTies’ın yeni, üst sınıf kablosuz VoIP modemi Air 6271 ile bilgisayar, mikrofon veya kulaklığa gerek kalmadan, mevcut telefonlarınızdan arama yapabilir, özel bir kod çevirmeden alıştığınız gibi telefon edebilirsiniz. Üstelik en gelişmiş sıkıştırma teknolojisi sayesinde kesintisiz, yankısız bir ses kalitesi ile çok uygun fiyatlara şehirlerarası ve yurtdışı görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

Farklı servis sağlayıcılar ile hiç bir ekstra ayar yapmadan, tak-çalıştır mantığı ile kolaylıkla kurulabilme özelliğine sahip Air 6271 ile aklınızda hiç bir kod tutmanıza gerek kalmadan, sadece aramak istediğiniz numaranızı çevirip, çok uygun fiyatlara görüşebilirsiniz. Aynı anda iki telefon görüşmesi yapabilme imkanı sunan Air 6271 ile arayan numaraları görebildiğiniz gibi, arayan numaraları kısıtlama veya arayan numaraları bekletme gibi telefon servislerinden yararlanabilirsiniz.

Air 6271’in özellikleri uygun fiyat ve yüksek ses kalitesi ile sınırlı değil. Air 6271’de gelişmiş PSTN yedeği, 4 Ethernet portu, 54 Mbps ADSL2+ Kablosuz İletişim, Türkçe ve İngilizce web arayüzü bulunuyor. PSTN yedeği özelliği sayesinde, elektrik kesintisi veya ADSL bağlantısı ile ilgili sorunlarda, hiçbir problem yaşamadan sabit telefon hattınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca cihaz için tanımlanmış arama planına bağlı olarak, telefon görüşmelerini İnternet veya sabit hat üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 4 Ethernet Portu sayesinde, kablolu masaüstü bilgisayarları ya da printer gibi kablolu cihazları İnternet ağınıza dahil edebilirsiniz.

Şık ve göz alıcı bir tasarıma sahip olan Air 6271, aynı zamanda voltaj dalgalanmalarına dayanıklı olarak üretildi. 3 yıl genişletilmiş AirTies garantisi, 7/24 teknik destek ile mutlak müşteri memnuniyeti gibi AirTies’ın tüm ürünlerinde sunduğu özelliklere sahip.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT