Aktif Yaşamı Seven Annelere Anneler Günü’nde Columbia’dan Özel Hediyeler…

Alışveriş Alışveriş Aktif Yaşamı Seven Annelere Anneler Günü’nde Columbia’dan Özel Hediyeler…

Tarihler: 05 Mayıs 2009 Salı ~ 10 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2009 ~ May 10, 2009
Aktif Yaşamı Seven Annelere Anneler Günü’nde Columbia’dan Özel Hediyeler…
Dünyanın bir numaralı outdoor giyim markası Columbia, rahatlık ve teknolojiyi bir arada arayan anneler için Anneler Günü’ne uygun hediye alternatifleri sunuyor.

Columbia, annelerinizin ister outdoor aktivitelerinde isterse şehir yaşamında kolaylıkla kullanabileceği özel ürünler sunuyor. Columbia’nın koleksiyonunda yer alan ürünler sahip oldukları, güneşin zararlı ışınlarından koruyan OMNI-SHADE ve su geçirmeyen/nefes alan OMNI-TECH teknolojileri ile annelere outdoor keyfini doyasıya yaşatacak.

Anneniz Columbia’nın güneşten koruyan gömleği ile dışarı çıksın ve keyfine baksın. Columbia Tuscan Hill III gömlek, UPF 15 seviyesinde Omni-Shade özelliği sayesinde güneş zararlı ışınlarına karşı gün boyu koruma sunuyor. Çabuk kuruyan ve vücuttaki nemin dengelenmesi sağlayan Omni-Dry özelliği ile annenizin kuru ve rahat bir gün geçirmesini sağlıyor. Vücudu saran active fit özelliği de bulunan Columbia gömlek sıcak bahar günlerine uygun mavi, taş rengi, turuncu ve yeşil renklerde sunuluyor.

Columbia Green Canyon pantolon, hem kolay bakım özelliği hem de güneş zararlı ışınlarından koruyan Omni-Shade teknolojisi ile annenizin gün boyu rahat ve güvenli olmasını sağlıyor. Pantalonun taş rengi, haki ve açık kahve renkleri bulunuyor. Bu özel gün için annenize, Omni-Tech özelliği ile gün boyu konfor sağlayan Columbia yağmurluk alabilirsiniz. Su geçirmez ve nefes alabilir Columbia Rambling Rhodie yağmurluk, sahip olduğu DWR kaplaması sayesinde suyun ceket yüzeyinden kolayca akıp gitmesini sağlıyor. Üstelik dikişleri rüzgarlı koşullarda sızdırmazlık özelliğine sahip olmasının yanı sıra aynı zamanda hava alabiliyor. Columbia yağmurluğun turuncu, beyaz ve siyah renkleri bulunuyor.

www.columbia.com.tr
Columbia Green Canyon Pantolon: 89,00 TL
Columbia Tuscan Hill III Gömlek: 89,00 TL
Columbia Rambling Rhodie Yağmurluk: 164,00 TL


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT