Almanya`nın Dünyaca Ünlü Halı Markası Jan Kath Artık Türkiye`d

Alışveriş Alışveriş Almanya`nın Dünyaca Ünlü Halı Markası Jan Kath Artık Türkiye`d

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 11 Şubat 2008 Pazartesi

Firma: Jan Kath

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 11, 2008
ALMANYA’NIN DÜNYACA ÜNLÜ HALI MARKASI JAN KATH ARTIK TÜRKİYE’DE

Himalayalar’ın geleneksel el sanatları ile modern ve minimalist tasarımı birbirine bağlayan Jan Kath’ın koleksiyonları, halı kültürünün önemli adreslerinden olan m² ’de (metrekare) satışa sunuluyor.

Kendi tasarımları ile yarattığı özgün halıların yanı sıra dünyanın halı sektöründe iz bırakan tasarımcı ve üreticileri ile çalışan m² koleksiyonlarında tasarım ön planda olmak üzere kullandığı malzemelerle de farklı dokular yaratan halı üreticisi Jan Kath, geçtiğimiz günlerde Türkiye distribütörlüğü konusunda anlaşma imzaladı.

Modern el halısı olma özelliğiyle ilk ve tek olan m²; ürünlerinde ipek, ısırgan otu lifi, Yeni Zelanda Yünü, kenevir, kaktüs gibi değişik malzemeler kullanarak halıda farklı dokular yaratmayı başarmıştır. 2001 yılında Atlanta’da halının Oscar ödülü olarak nitelendirilen “En İyi Halı Ödülü”ne sahip olan markanın ana malzemeleri; üstün kaliteli İsviçre boyaları (kanserojen madde içermez), doğal kök boya ve Yeni Zelanda yünüdür. Birçok farklı mekânın ihtiyacına cevap verebilen ürün çeşitliliğine sahip olan m², istenilen modelde farklı renk uygulaması yaparak standart ölçülerin dışında “kişiye özel el halısı” üretimi de yapıyor. Tamamen geleneksel şartlarda, Türk düğümü tekniği kullanılarak dokunan el halıları; Amerika, İngiltere, İtalya ve Avustralya’ya ihraç ediliyor.

Dünyanın en kaliteli ve dirençli yünlerinden olan Tibet Dağ Yününü ana malzeme olarak kullanan Jan Kath,Katmandu’daki stüdyolarında yaptığı her halının hikayesini Tibet düğümü kullanarak halılarına yansıtmıştır. Jan Kath koleksiyonunun tamamını m² ’nin Maçka’daki showroomunda bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT