Altın Meyveler

Tarihler: 19 Ağustos 2011 Cuma ~ 19 Eylül 2011 Pazartesi

Firma: Papağan Kuruyemiş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2011 ~ Eyl 19, 2011

Kuruyemiş sektöründeki yeniliklerin adresi Papağan Kuruyemiş, doğal yöntemlerle hazırlanan kuru meyvelerini ve çiğ ürünlerini “Altın Meyveler” serisinde topladı. Toplam 6 çeşidin yer aldığı ve sağlığımız için altın değerinde olan meyveleri buluşturan bu seri, yüzde 100 doğa vaat ediyor. Seride yer alan badem ve ceviz, çiğ olarak sunuluyor.

Titizlikle yetiştirilen doğanın eşsiz armağanlarını özenle hazırlayarak tüketiciye sunan Papağan Kuruyemiş, kurutulmuş ürünlerini ve çiğ yemişlerini yeni anlayış ve yeni ambalajlarla, yeni bir seride bir araya getirdi. “Altın Meyveler” serisinde Papağan Kuruyemiş, tamamen doğal yöntemlerle hazırlanan, herhangi katkı maddesi içermeyen kuru meyveler ve çiğ ürünler sunuyor.

Altın Meyveler’de kuru erik, çekirdekli siyah üzüm, tatlı badem, ceviz, gün kurusu kayısı ve kuru kayısı çeşitleri olmak üzere toplam 6 ürün yer alıyor. Doğayı %100 olarak sunan “Altın Meyveler”, en kaliteli ürünlerden hazırlanıyor ve hava geçirmeyen, açıldığı anda ürünlerin ilk anki tazeliği korumasını sağlayan ambalajlarda muhafaza ediliyor.

Yemişler Çiğ

Tamamen doğal yöntemlerle hazırlanan kurutulmuş meyvelerin yanı sıra seride yer alan badem içi ve ceviz içi, herhangi bir işlem görmeden çiğ haliyle sunuluyor. Türkiye’nin en büyük kuruyemiş kuruluşları arasında yer alan Papağan Kuruyemiş, Altın Meyveler serisiyle doğru, dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen gösterenlere, markası ve kalitesiyle, güçlü ve geniş alternatifler sunmayı hedefliyor.

Papağan Kuruyemiş Altın Meyveler, Türkiye’nin önde gelen perakende noktalarında, ulusal ve yerel marketlerdeki özel stantlarda 150 ve 200 gramlık ambalajlar içinde satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT