Anavarza Bal´Dan Türkiye´Nin Lezzet Ve Enerji Karışımları

Alışveriş Alışveriş Anavarza Bal´Dan Türkiye´Nin Lezzet Ve Enerji Karışımları

Tarihler: 08 Kasım 2010 Pazartesi ~ 08 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Anavarza Bal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2010 ~ Ara 8, 2010

Klasik bal ürünlerinin yanında insan sağlığı açısından çok önemli olan arı sütü, polen, propolis gibi pek bilinmeyen ürünler Anavarza Bal tarafından üretiliyor. Özellikle çocukların beslenmesinde önemli yer tutan bu karışımlar, aynı zamanda birçok rahatsızlığın tedavisinde tamamlayıcı rol oynuyor.

Anavarza Bal, klasik bal çeşitlerinin yanısıra insan sağlığı için önemli olan, vitamin ve mineral açısından zengin ürünleri ile de dikkat çekiyor.

Başka hiçbir firmanın Krem Bal kullanarak üretmediği bu ürünler yine arılardan elde edilen Polen, Propolis ve Arısütü`nden oluşuyor. Sözkonusu ürünler yalnızca krem bal ile belirli oranlarda karıştırılarak elde ediliyor. Krem bal kullanılarak yapılan bu karışımlar ile ilgili bu bilimsel çalışma Türkiye’de sadece Anavarza Bal tarafından yapılmaktadır. Ayrıca krem balı da Türkiye`de şu anda sadece Anavarza Bal üretiyor.

Bunlar arasında Supermix adlı krem bal, propolis, polen, arısütü karışımından oluşan ürün öne çıkıyor. Yani kovanda ne varsa diye özetlenebilir. Anavarza Süpermix, içerdiği doğal dörtlü karışım sebebiyle hem enerji kaynağı, vitamin ve mineral bakımından zengin hem de doğal antibiyotik olması bakımından geniş bir etkiye sahip. Karışımın içerisinde olan Propolis, arıların bitki tomurcuk ve filizlerinden topladığı doğal antibiyotik ve antifungal olarak biliniyor.

Bir diğer ürün Krembal, Polen, Arısütü karışımı. İşçi arıların kraliçe arıyı beslemek için yaptıkları arı sütünün besin değeri oldukça yüksek. Bu da kraliçe arının işçi arılardan daha uzun yaşamasıyla kanıtlanıyor. Bu karışım özellikle içinde bulunan arı sütü sebebiyle 10 temel amino asitten sekizini içeriyor. Bunlara ek olarak kalsiyum, potasyum, fosfor, demir gibi mineralleri de barındırıyor. Söz konusu karışımın antimikrobiyal etkisi, iştah açma etkisi, cinsel fonksiyonları düzenleyici etkisi, hücre onarıcı ve yenileyici etkisi, cilt ve saç problemlerinde tedaviye yardımcı etkisinin olduğu saptanmış bulunuyor.

Tek başına mükemmel bir besin kaynağı olan Polen, bitkilerin döllenmesinde ve arıların beslenmesinde önemli olan çiçek tozlarından oluşuyor. Bir doğa harikası olan polen, içerisinde bilinen vitaminlere ek olarak B vitaminlerini de yoğun olarak bulunduruyor. Özellikle çocuklarda gelişmeyi ve büyümeyi hızlandırmada yardımcı besin olarak öneriliyor.

Krem bal, Propolis karışımı. Doğal antibiyotik ve antifungal olan propolis ile kontrollü koşullarda krem haline getirilen krem balı karışımından ediliyor ve özellikle soğuk algınlığına, öksürüğe ve boğaz ağrılarına iyi geldiği biliniyor.

Sadece Anavarza bal tarafından üretilen bu dört ürünü edinmek ise çok kolay. Market raflarında bulamayan tüketiciler, www.ballidukkan.com internet sitesine girerek kolayca sipariş verebilir. Sipariş verilen ürünler en geç üç gün içerisinde, istenirse kapıdan ödemeyle alınabilir. En az 75 TL ürün siparişi verildiğinde ise kargo ücreti alınmıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT