Anne ve Babalar Çocukların Dünyasındaki Yeni Trendleri Limangokids.com’dan Takip Ediyor

Alışveriş Alışveriş Anne ve Babalar Çocukların Dünyasındaki Yeni Trendleri Limangokids.com’dan Takip Ediyor

Tarihler: 25 Nisan 2011 Pazartesi ~ 25 Mayıs 2011 Çarşamba

Firma: Limangokids.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2011 ~ May 25, 2011

Anne ve babalar çocukların dünyasındaki yeni trendleri limangokids.com’dan takip ediyor

Bugünlerde anne ve babalar arasındaki en yeni trend limangokids.com! limangokids.com’un ziyaretçi ve satış rakamları her geçen gün hızla yükseliyor. Hamileler, 0-13 yaş arası bebek ve çocuklar için aradığınız her şeyi bulabileceğiniz limangokids.com, %90’a varan indirimlerle benzersiz avantajlar sunuyor.

limangokids.com ile alışverişte yepyeni bir dönem başladı! Artık anne ve babalar bu favori adreslerinden çocukları için birbirinden özel ürünleri, %90’a varan indirimlerle alabiliyorlar. Private shopping’de ‘ilk’lere imza atan limango’nun kısa bir süre önce hayata geçirdiği limangokids.com üyelerden yoğun ilgi görüyor. Hamile, bebek ve çocuklar için tanınmış markaların ürünlerine, yüzde 90’a varan indirimlerle sahip olmak isteyenler bu ayrıcalıklı platformda buluşuyor.

Üyeliğin ücretsiz olduğu limangokids.com’da kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Üstelik limangokids.com’da vade farksız 12 aya varan taksitli ödeme avantajı sunuluyor.

limangokids.com sayesinde anne ve babalar alışverişte harcadıkları zamanı azaltıyor ve bu sayede çocuklarına daha fazla zaman ayırabiliyorlar.

Ayrıca limangoKIDS, üyelerine sevindiren bir bahar sürprizi sunuyor. limangoKIDS’ten yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödenmiyor. Üstelik limango, bu fırsattan yararlanmanız için sadece belirli kredi kartlarını kullanmanızı da şart koşmuyor. Siz alışverişinizi hangi kartla yaparsanız yapın, 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargonuz bedavaya geliyor!

Hamile koleksiyonlarından, bebek ve çocuk kıyafetlerine, ayakkabı ve aksesuarlardan iç giyime, teknoloji ve bebek bakım malzemelerinden hamile ve bebek kozmetiğine kadar birçok ürün grubuna ait binlerce ürünü yakından inceleme fırsatı bulabileceğiniz bu platformda, bebek araç ve gereçleri, anne-baba eğitim kitapları ve ünlü moda markalarının bebek ve çocuk tasarımları da yer alıyor.

Seçkin markaları özel indirim oranlarıyla sunan limangoKIDS, sürpriz hediye çekleri ve kampanyalarla da alışveriş keyfinize keyif katıyor.

limangoKIDS’ten yalnızca limango ve limangoKIDS üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango ya da limangoKIDS üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. limango üyesi bir tanıdığınız yoksa sitenin giriş sayfasında yer alan başvuru sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Başvurunuz limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz hakkında tarafınıza bilgi iletiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT