Anneler Günü Hediyesi Facebook’tan!

Alışveriş Alışveriş Anneler Günü Hediyesi Facebook’tan!

Tarihler: 25 Nisan 2011 Pazartesi ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2011 ~ May 8, 2011

Anneler Günü’ne çok kısa bir zaman kala, ne hediye alacağını bilemeyenlerin imdadına Philips Türkiye Facebook sayfası koşuyor!

8 Mayıs Anneler Günü yaklaşırken, her sene olduğu gibi bu sene de hediye telaşı şimdiden başladı. Sosyal medyayı en aktif kullanan markalardan biri olan Philips Türkiye ise, Facebook sayfasında kullanıcılarına sunduğu “Philips ile Anneler Günü” uygulamasında 8 Mayıs’a kadar her gün farklı bir hediye veriyor. Kullanıcıların yapması gereken ise, www.Facebook.com/PhilipsTurkiye adresindeki uygulamaya girip anneleri ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını yüklemek.

“Philips ile Anneler Günü” uygulaması, 26 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında 13 gün boyunca Philips Türkiye Facebook sayfasında yer alıyor. Uygulama dahilinde, annesi ile çekilmiş olan fotoğraflarını yükleyen ve sevgisini tüm arkadaşlarına ilan eden kullanıcılar Philips’ten her gün farklı bir hediye kazanıyorlar. Fotoğrafı en çok oy alan kullanıcının, günün kazananı olacağı uygulama, 8 Mayıs Anneler Günü’ne kadar devam ediyor.

Philips ütüden MP3 oynatıcıya, dijital fotoğraf çerçevesinden yağsız pişirici Airfryer’a, değişik ürün gruplarından birçok farklı hediyesi bulunan “Philips ile Anneler Günü” uygulamasında, hangi gün hangi hediyenin verileceği ise kullanıcılara düzenli olarak Philips Türkiye Facebook sayfasından bildiriliyor. Dekatlon Buzz işbirliği ile sosyal medya çalışmalarını yürüten Philips Türkiye, daha önce de bir çok uygulama ve oyuna Facebook sayfasında yer vermişti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT