Annelere “Sanat Eseri” Gibi Hediye Visconti Rembrandt Kalemi

Alışveriş Alışveriş Annelere “Sanat Eseri” Gibi Hediye Visconti Rembrandt Kalemi

Tarihler: 16 Nisan 2012 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Visconti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Kalem sanatının dünya devi Visconti yeni koleksiyonunu Anneler Günü’nde tanıtıyor. Anneler için bundan daha “şık” bir hediye zor bulunur.

Yeni koleksiyonlarını ressamlardan ilham alarak tasarlayan Visconti firması Hollandalı ressam Rembrandt’tan esinlenerek tasarladığı yeni kalemlerini tüm dünya kadınlarını beğenisine sundu.

Anneler Günü’nde annesine veya eşine hem değerli hem de sanat değeri yüksek bir hediye almak isteyenler Visconti Rembrandt serisini tercih ediyor. Hollandalı ressamın kendine has “chiaroscuro” adı verilen ışık ve gölge oyunlarıyla çizdiği tablolardan esinlenerek oluşturan koleksiyon kadınlarda mücevher etkisi de yaratacak.

Üstelik kalemler annenizin isminin baş harfleri veya burcunun simgesiyle “kişiselleştirilebilme” özelliğine de sahip. Işığın ve gölgelerin ressamı Rembrandt’ın kadın ruhunu okşayan tablolarının yansıması olan özel kalem ışıkta ve gölgede yeniden şekillenme özelliğine sahip.

İşte bu yüzden annenizde Visconti'yi hakediyor. Anneler Günü'nde Dünyanın "en mükemmel"annesine bir sürpriz yapın. Anneler Günü notunuzu ona alacağınız Visconti'yle yazarak tarihe not düşün...

Anneler Günü'nde Farklı Bir Hediye Arayanlara

Yaklaşan anneler günü öncesinde Annesini özel hissettirmek isteyenlere bir alternatif olabilecek ‘’Rembrandt " serisi kalemi sadece yazı gereci olarak kullanmayanların tercihi.

Farklı renk seçenekleri ile Visconti’nin Türkiye temsilcisi ART kalem güvencesi ile.

www.artkalem.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT