Anneye Hediye Seçmek Kolay Değil...

Alışveriş Alışveriş Anneye Hediye Seçmek Kolay Değil...

Tarihler: 08 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 14 Mayıs 2006 Pazar

Firma: More&More

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2006 ~ May 14, 2006

Anneye hediye seçmek kolay değil...

Anneler Günü maratonu başladı. Maraton, çünkü kendini bize her şeyin en iyisini vermek için adayan bu muhteşem kadına hediye almak, herkese hediye almaktan daha zor. More & More, Mayıs ayıyla birlikte çiçek açan koleksiyonuyla, annelerine en iyisini seçmeye çalışan maraton koşucularına renkli alternatifler sunuyor. Üstelik sadece renk ve biçim yelpazesiyle değil, 44 bedene kadar uzanan ölçü alternatifleriyle de hediye seçiminizi kolaylaştırıyor.

MORE&MORE HAKKINDA
1982 yılında Karl Heinz Mohr tarafından kurulan MORE&MORE`un Türkiye macerası 1993 yılında başladı. 1996 yılında kurulan MORE&MORE mağazalar zincirine, 2002 yılında Almanya’daki mağazalar da eklendi. Bugün hızla büyümeye devam eden MORE&MORE, dinamik, modern ve tarz sahibi kentli kadınlara, yaratıcı giyim-aksesuar seçenekleri sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT