Asıl Soru Bu: Sevgiliyi özel hissettirmek!

Alışveriş Alışveriş Asıl Soru Bu: Sevgiliyi özel hissettirmek!

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: ÇiçekPasajı.com

Adres: www.cicekpasaji.com Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007

Asıl Soru Bu: Sevgiliyi özel hissettirmek!

14 Şubat`ta sevgilinizi mutlu etmek için binbir çeşit ürün arasından O`na yakışacak, O`nu mutlu edecek hediyeler seçmeye çalışıyorsunuz. Yine bütün vitrinler 14 Şubat`ın klasikleşen hediyeleri ile dolup taşmış. Ancak aradığınız "ruhu" bulamıyorsunuz. "Onu nasıl mutlu ederim?" sorusu günlerdir sizi oyalıyor. Varlığınız onu mutlu etmeye yeten gerçek nedenken, asıl cevaplanması gereken soru "O`na özel olduğunu nasıl anlatırım?" sorusu.

Bu sefer seçeceğiniz hediye, onu şaşırtmalı. Aşkın romantik ve eğlenceli ruhu, sıra dışı bir hediyede anlam bulmalı. Eğer gerçek bir aşıksanız ve 14 Şubat sizin için "aşkın o ilk heyecanla dolu kalp atışlarına tekrar şahit olmak" demekse, mutlaka CicekPasaji.com adresine uğrayın.

Ona, şişede aşk mektubu ile aşkın denizinden bir haber gönderin, ya da aşkın tüm sıfatlarını kırmızı bir kutuda toplayın, belki de çikolata ve kahvenin aşkı sizi en güzel ifade eden hediye olacaktır. Erkeklere seçilecek bir hediye içinse isminin baş harflerinden gümüş kol düğmeleri yaptırmak ve yakasında aşk mesajı yazan özel bir gömlek tasarlamak sıra dışı fikirler olacak. Cicekpasaji.com bütün bunları sizin için sevgilinize ulaştırıyor. Hadi, ona kendini özel hissettirin!

www.cicekpasaji.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT