Aşkın Ateşi Doritos ile Alevleniyor!

Alışveriş Alışveriş Aşkın Ateşi Doritos ile Alevleniyor!

Tarihler: 31 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Doritos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2011 ~ Şub 14, 2011

Doritos; Sevgililer Günü’nün gelmesiyle birlikte “Aşk acı mı yoksa tatlı mı?” diyerek aşıklar için şekil değiştirdi. Aşkın simgesi kalp şeklinde üretilen kırmızı biber çeşnili “Doritos Aşk Acıdır” ve ketçap aromalı “Doritos Aşk Tatlıdır” Sevgililer Gününüze ayrı bir renk katacak. Sevgilinize yapacağınız o çok özel sürprize Doritos’u da katın, bu kalpli lezzet şölenini sevgilinizle birlikte yaşayın!

Doritos, genç aşıklar için 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kalp şeklinde cipsler üretti. “Acı olmazsa aşk olmaz” diyenlerin favorisi olacak olan kırmızı biber çeşnili “Doritos Aşk Acıdır” ve “Ben aşkın tatlı olanını severim” diyenlerin tercihi ketçap aromalı “Doritos Aşk Tatlıdır” ile eğlence dolu bambaşka lezzetlerin tadına varacaksınız.

Eğlence ve lezzet dolu bu aşk paketlerinde de diğer Doritos aile ve süper boy paketlerinde olduğu gibi Türkiye’de sadece 2 kişide bulunan, James Bond filmlerinin efsane otomobili, lüksün simgesi Aston Martin V8 Vantage Coupe kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Doritos ile ulaşılmaz gibi görünen bu lüks otomobile ulaşmak için 20 Aralık 2010 – 15 Mart 2011 tarihleri arasında Doritos aile boyu veya süper boy paketlerindeki şifreyi 7516’ya göndermek ya da www.tytz.com sitesindeki kampanyaya katılım bölümünden başvuru yapmak yeterli. Üstelik 14 Şubat Sevgililer Günü’nde tek şifre ile iki çekiliş hakkı kazanacaksınız.

Haydi hemen Doritos almaya, Doritos ile Sevgililer Günü’nde aşk heyecanını da çekiliş hakkını da ikiye katla!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT