Aşkınız Ne Kadar Büyük?

Alışveriş Alışveriş Aşkınız Ne Kadar Büyük?

Tarihler: 10 Şubat 2010 Çarşamba ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Kipling

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2010 ~ Şub 14, 2010
Kipling ayaklarınızı yerden kesecek, şıklığınızı tamamlayacak, kalbinizi titretecek… Kim demiş romantizm öldü diye, şimdi “AŞK” Kipling mağazalarında!

“Kipling”, baştan çıkarıcı koleksiyonları ile bu özel günde şıklığınıza şıklık katıyor! Aşkın rengi kırmızının ön planda olduğu, göz kamaştıran modelleri kalp atışlarınıza ortak olacak…

“Sevgililer Günü”ne özel çanta koleksiyonu ile “Kipling”, sevgiliniz için günün her saatine uygun göz alıcı alternatifler sunuyor. Sofistike detaylar, metalik renkler, parlak rugan- süet kombinasyonları, fütüristik ve eğlenceli tasarımlar City, Hip ve Gorilla Girlz koleksiyonlarında hayat buluyor.

Ateşli ve çarpıcı “Kipling” kırmızısı ile duygular en doruklarda yaşanacak. Kalbi aşk için atan gençler ve aşkın yaşı yoktur diyenlerin tercihi “Kipling” ile bu muhteşem günde ayaklarınız yerden kesilecek!

Siz de o özel insana her zaman yanında olduğunuzu hissettirmek istiyorsanız, dikkat çekici, sıradışı ve gösterişli “Kipling” koleksiyonları; Kipling Kozyatağı Carrefour (NELL), Kipling Capitol, Boyner Suadiye ve Boyner İstinye Park Mağazalarında sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT