Astoria Alışveriş Merkezi’nin İkinci Yıl Etkinlikleri Kapsamında Efsane Müzikal Grease Türkiye’ye Geliyor

Alışveriş Alışveriş Astoria Alışveriş Merkezi’nin İkinci Yıl Etkinlikleri Kapsamında Efsane Müzikal Grease Türkiye’ye Geliyor

Tarihler: 07 Aralık 2009 Pazartesi ~ 07 Ocak 2010 Perşembe

Firma: Astoria

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2009 ~ Oca 7, 2010

Keyifli alışverişin yanında “Astoria’da Sürprizler Asla Bitmez” vaadini fark yaratan kampanyalarıyla pekiştiren Astoria Alışveriş Merkezi, 2. yılını da yine büyük bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Efsane Müzikal Grease, Astoria Alışveriş Merkezi’nin ikinci yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye’ye geliyor. Efsane Müzikal 25 Mayıs 2009-2 Haziran 2010 tarihleri arasında Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alacak.

Adını 50’li yıllarda Amerikan gençlik kültürüne verilen ‘Greasers’ isminden alan Grease kadar Broadway’de en çok sahnelenen müzikal unvanını alan, 1987 yılında sinemaya uyarlanan Grease Müzikali halen Broadway tarihinin en çok sahnelenen müzikali olma özelliğini koruyor.

Müzikal; 50’li yıllarda aşk, gençlik, müziği ve dostluğu, müthiş bir koreografi ve müzikal zenginlikle sahneye taşıyor. 1978 yılında başrollerini John Travolta ve Olivia Newton-John’un paylaştığı beyazperdenin unutulmaz filmi Grease Müzikali e aktarılan müzikal, o tarihten itibaren popülaritesi asla azalmayan bir pop ikonuna dönüştü.

Dönemin modasına büyük etkileri olan Grease Müzikali, Avrupa’dan Uzak Doğu’ya kadar dünyanın 26 ülkesinde sahnelenmiş, devam bölümleri yazılmış, soundtrack ve dvd’leri milyonlara varan satış rakamlarına ulaştı.Biletler Astoria Alışveriş Merkezi’nde…
Astoria Alışveriş Merkezi mağazalarından 2 Aralık 2009-31 Mart 2010 tarihleri arasında birbirini takip eden 60 gün içinde toplam 500 TL’lik alışveriş yapan 16 bin ziyaretçi, çekilişsiz kurasız, Grease Müzikali bileti alma hakkı kazanacaklar. Toplam 500 TL’lik alışveriş karşılığında verilen kuponu, 1-30 Nisan 2010 tarihleri arasında Astoria Alışveriş Merkezi’ne getirerek orijinal biletini alan ziyaretçiler, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Turkcell Kuruçeşme Arena’da; SDS Organizasyon ve Vibe Produksiyon işbirliği ile gerçekleşecek Grease Müzikalini ücretsiz izleme şansına sahip olacaklar. Benefit Club Card ile Astoria Alışveriş Merkezi mağazalarından 500 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler ise efsane müzikali VIP’den (1. kategori) izleyebilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT