Atalar’da Sevgililer Günü Ritüeli

Alışveriş Alışveriş Atalar’da Sevgililer Günü Ritüeli

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Atalar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Şub 14, 2011

ATALAR 10/11 Sonbahar Kış koleksiyonu, kırmızı ve tonlarını öne çıkaran tasarımlarıyla Sevgililer Günü’nde de iddialı ve şık!

ATALAR Sonbahar/Kış koleksiyonu’nda, klasik çizgilerin modern yorumları dikkat çekiyor. 80’li ve 90’lı yılların detaylarını taşıyan koleksiyon, kırmızı, siyah, bej, gri, antrasit ve camel tonlarıyla öne çıkıyor. Nötr renklere dinamizm katan kırmızının heyecan verici duruşu Sevgililer Günü’nde ATALAR kadının cazibesini gözler önüne seriyor.

İş ve haftasonu için hem rahat hem de şık koleksiyonların yer aldığı ATALAR’da binici pantolonları ve taytlar ile kombinlenen kaşmir pelerin mantolar, iş elbiselerini tamamlayan etoller ve vücuda oturan ceketler, ofiste ya da günün diğer saatlerinde giyilebilecek şık ve rahat seçenekler özellikle haftanın ilk gününe gelen Sevgililer Günü için ideal. Gece şıklığı için detaylarda kullanılan kürk, dantel ve deri ise, iş çıkışında yapacağınız kutlamada tüm bakışları üzerinize çekecek. Koleksiyonda yer alan farklı boy ve kesimlerdeki pantalonlar, elbiseler, tunikler ve kalem etekler spor şıklığı tercih eden ATALAR kadını için tasarlandı. Manto, kaban ve ceketler ise gece şıklığınızı tamamlayan düğme ve apolet detaylarıyla göz dolduruyor.

Sevgililer Günü’nde özel bir hediye almak isteyen erkekler içinse pek çok alternatif ATALAR mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT