Aveda’dan Doğal Renk Koruma: Color Conserve™ Daily Color Protect

Alışveriş Alışveriş Aveda’dan Doğal Renk Koruma: Color Conserve™ Daily Color Protect

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 29 Nisan 2012 Pazar

Firma: Aveda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Nis 29, 2012

Bitkisel saç bakımı, cilt bakımı, kozmetik ve yaşam ürünleriyle tüm dünyada en çok tercih edilen ve alanında eşsiz olarak tanımlanan Aveda, yeni ürünü Color Conserve Daily Color Protect bakım kremi ile boyalı saçların rengini solmadan uzun süre korumaya yardımcı oluyor.

Boyalı saçlar için günlük, durulanmayan bir bakım ürünü olan Color Conserve Daily Color Protect, saç rengini solmaya karşı 6 haftaya kadar korumaya yardımcı olurken aynı zamanda saça parlaklık ve nem veriyor.

Ürünün, günlük olarak ya da saçın ihtiyacına göre, ceviz büyüklüğünde nemli saça durulamadan uygulanması öneriliyor.

Color Conserve™ Şampuan, Color Conserve™ Saç Kremi, ve Color Conserve™ Strengthening Treatment ile beraber kullanılması ürünün etkisini arttırmaya destek oluyor.

Aveda Color Conserve Daily Color Protect, %100 sertifikalı organik lavanta, ylang ylang, yeşil nane, ıtır gülü ve greyfurt yağı aromaları ile zenginleştirilmiş bir içerik sunuyor.

İÇERİĞİNDE NELER BULUNUYOR??

Karaçam Ekstresi (Forest Stewardship Council veya sürdürülebilirlik sertifikalı ormanlardaki karaçamlardan elde edilir ve doğal yollarla elde edilmiş bir filmle rengin saçta muhafaza edilmesine yardımcı olur.) ?

Yeşil Çay Ekstresi (Bir antioksidan olarak, saçı çevredeki zararlı maddelere ve serbest radikallere karşı korumaya yardımcı olur.) ? Kekliküzümü ve tarçın kabuğu yağından elde edilen doğal güneş filtreleri (Saç renginin solmasına sebep verebilecek UV ışınlarına karşı koruma sağlamaya yardımcı olur.) ?

Organik baobab ağacı yağı, hintyağı ve ayçiçek yağı karışımı (Parlaklık verirken rengin daha canlı gözükmesini sağlar.) ?

Organik gliserin (Saça nem verir.)

ÖNERİLEN SATIŞ FİYATI: 70TL/ 100 ml.

Aveda hizmetlerine ve ürünlerine ulaşılabilecek kuaför salonları: Akmerkez Erdem Kıramer, Anadolu Hisarı Erdem Kıramer, Akbatı Erdem Kıramer, İstinyepark Erdem Kıramer

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT