Avent Ekspres II Mikrodalga Buhar Sterilizörü

Alışveriş Alışveriş Avent Ekspres II Mikrodalga Buhar Sterilizörü

Tarihler: 26 Mart 2007 Pazartesi ~ 29 Mart 2007 Perşembe

Firma: Avent

Telefon: (216) 573 62 00 (10 hat)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2007 ~ Mar 29, 2007

Sterilizasyon AVENT ile artık çok daha hızlı, güvenli ve kolay!

Emzirme ve beslenme malzemelerinin yetersiz temizliği sonucu oluşan mide bozulmaları ve ishal gibi rahatsızlıklar AVENT Ekspres II Mikrodalga Buhar Sterilizörü ile tarihe karışıyor.

Yıllardır bebeklerin ve annelerinin dünyasına sağlık katan AVENT, şimdi de beslenme gereçlerindeki tüm ev mikroplarını yok etmenin hızlı, güvenilir ve kolay diğer bir yolunu sunuyor.

Hastane metoduna dayalı; elektrikli, elektronik veya mikrodalga buharlı sterilizasyonu tavsiye eden AVENT, özellikle yeni doğan bebekler için hijyenin önemine dikkat çekiyor. Sterilizasyon işlemini daha çabuk ve basit hale getirebilmek için buharlı sterilizasyonu bir üst seviyeye taşıyan yeni AVENT Ekspres II Mikrodalga Buhar Sterilizörü, yeni tasarımı ile de öne çıkıyor. Yeni dizaynı ve arttırılan güvenlik özellikleri ile daha fazla kapasite, stil ve rahatlığı birlikte sunan AVENT Ekspres II Mikrodalga Buhar Sterilizörü, kompakt ve kolay kullanım gibi özelliklere de sahiptir.

Yeni AVENT Express II Mikrodalga Buhar Sterilizörü’ne 6 adet AVENT biberonu sığarak tüm günlük beslenme gereçlerini tek seferde steril edebilme imkanı sunuyor. Yeni ‘2 dakikada’ hızlı steril imkanı ile bekleme süresini kısaltan AVENT Express II Mikrodalga Buhar Sterilizörü hafif dizaynı ile de ev dışında kullanım için de son derece idealdir.

Ürünlerinin % 90’ını, tasarım ve üretim olarak dünyanın en yüksek uluslararası kalite belgesi ISO 9001 ile ödüllendirilen İngiltere’deki fabrikasında üreten AVENT, yenilikçi, klinik onaylı ve kaliteli anne ve bebek ürün çeşitleri ile dikkat çekiyor. Ürünleri ve girişimcilikleri ile 3 kez Kraliyet ödülü sahibi de olan AVENT’in Türkiye Distribütörü GRUP Baby ülkemiz anne ve bebeklerini kalite ile buluşturmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT