Ayaklarda Rengarenk Romantizm

Alışveriş Alışveriş Ayaklarda Rengarenk Romantizm

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 20 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Elle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Tem 20, 2011

1977’den bu yana modanın ayak sesi olan ELLE, ayaklara masal gibi bir yaz yaşatıyor…

ELLE, babetlerden oxford’lara, espadril’den flamenko’ya, sandaletlerden platformlara uzanan geniş seçenekli bir İlkbahar-Yaz Koleksiyonu sunuyor.

Türk kadınını hem rahat hem şık babetler ile tanıştıran ELLE’in, 2011 yaz babet koleksiyonu rengarenk! Gökkuşağı etkisi yaratan babetlerde zevkinize uygun bir renk mutlaka var. Pudra pembe, bej ve vizon gibi pastel renklerle huzuru yakalayacak, nar çiçeği kırmızısı, neon sarı, yeşil ve elektrik mavisiyle enerjinizi artıracak, siyah-beyaz kombinasyonlarıyla klasik bir şıklık sergileyeceksiniz.

İki sezondur hayatımıza iyice giren Oxford ayakkabılar bu yaz ELLE’de fark yaratıyor ve maskülen şıklığa imza atıyor. Alışılmış siyah beyaz kombinlerinden canlı sarılara, pembe ve lacivertlere uzanan geniş renk yelpazesi ve özellikle çiçekli olanları aklınızı başından alacak.

Bohemler ruhlara espadril koleksiyonu… ELLE espadril koleksiyonu sizi Akdeniz sahillerine taşıyor. Dali’nin dünyaya yaydığı İspanyol espadrilleri içinizdeki bohemi yaşatabilmeniz için ELLE’de…

Klasikleşen ELLE flamenko koleksiyonu yaza iki yeni modelle merhaba diyor. Yelpaze desenli bu modeller flamenko ateşini sokaklara taşımaya devam ediyor.

ELLE sandalet koleksiyonu bu yaz sizi sahillerin en güzel kızı yapacak. Çiçekli ve taşlı parmak arası modeller, topuklu ve dolgu topuk sandaletler, yaz günlerinde sizleri mutlu edecek...

ELLE, eğlenceyi sevenleri de unutmadı. Yaz gecelerinde rahat rahat eğlenmek isteyenlerin platform koleksiyonuna göz atmaları yeterli. Koleksiyon, düğün ve mezuniyetler için de bir çok renk ve model seçeneği içeriyor.

1970’lerin çiçek kızları ELLE ile geri geliyor… Çiçek desenli tasarımların hakim olduğu babetler, çantalar, platformlu ayakkabılar, espadriller ve çantalar baharın coşkusunu gardırobunuza taşıyor.

Her ne kadar bu yaz neon renklerin yazı olsa da, ELLE iflah olmaz romantikler için pudranın en güzel tonlarından vazgeçmedi. Açık pembe, kırık beyaz ve kum tonlarıyla içinizdeki romantiği ELLE’de yakalayacaksınız...

Siz de çantam olmadan asla! diyenlerdenseniz, ELLE’in yaz koleksiyonu tam size göre... Sezonun hiti narçiçeği, vizon, yazın vazgeçilmezi beyaz, her şeyle kullanabileceğiniz çok renkli modeller ve klasik portföyler bu yaz ELLE’de.

Bahar ve yazın tüm renklerinde yüzde 40 indirim fırsatı da ELLE mağazalarında devam ediyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT