Aygaz’dan Yeni Evlilere Hediye

Alışveriş Alışveriş Aygaz’dan Yeni Evlilere Hediye

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 04 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Aygaz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ Tem 4, 2012

Aygaz’dan yeni evlenen çiftlere çam sakızı çoban armağanı : Ücretsiz depozito, dedantör ve güvenli bağlantı seti Aygaz’ın hediyesi!

Türkiye’nin her yerinde ailelerin enerji ihtiyaçlarını güvenli bir şekilde karşılayan Aygaz, yeni evlenen çiftleri bu yıl da unutmuyor ve ayrıcalıklı kampanyasıyla evlilik hediyesi veriyor. Aygaz, bu yıl içerisinde evlenen ya da evlenecek olan çiftlerin, ilk tüpgaz siparişlerinde hem depozito ücreti almıyor hem de yeni evlilere dedantör ve güvenli bağlantı seti hediye ediyor.

Aygaz, yeni evlenen çiftleri unutmuyor ve çiftlerin ilk tüpgaz siparişlerinde ayrıcalıklı bir kampanya ile onlara evlilik hediyesi veriyor. Aygaz, yeni evli çiftlerin ilk tüpgaz siparişlerinde hem depozito ücreti almıyor, hem de Aygaz markalı dedantör ve güvenli bağlantı seti hediye ediyor.

Kampanyadan yararlanmak çok kolay
Bu yıl içerisinde evlenen ya da evlenecek olan çiftler, evlilik cüzdanlarındaki isimlerinin, fotoğraflarının ve evlenme tarihlerinin bulunduğu ilk iki sayfanın fotokopisini ya da evlilik başvuru formlarını Aygaz bayisine götürerek ve 444 4 999 numaralı Aygaz Hizmet Hattı’nı arayarak kampanyadan yararlanabiliyor.

Dedantör ve güvenli bağlantı seti ile yüksek performans
Tüple cihazın bağlantısını sağlayan metal dedantör ve güvenli bağlantı seti, tüpgazın güvenliği ve performansında büyük rol oynuyor. Dedantör, tüpteki gaz çıkış basıncını ayarlayarak LPG’li cihazların sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Doğru cihaza, doğru dedantörle bağlanan tüpler daha iyi performans sağlıyor, daha verimli kullanılıyor. Aygaz markalı güvenli bağlantı seti, güçlü iç örgüsü ve termo malzemesiyle basınca ve sıcağa dayanıklı, çift katmanlı ve darbe korumalı 1.5 metrelik hortum ve kelepçeleri içeriyor ve sağlıklı gaz akışını sağlıyor.

Yeni evli çiftlere ücretsiz dedantör ve güvenli bağlantı seti hediye eden Aygaz; tüpgaz kullanıcılarını, tüpleriyle birlikte kullandıkları hortumu üç, dedantörü ise 10 yılda bir değiştirmeleri gerektiği konusunda uyarıyor. Ayrıca Aygaz tüplerinin Aygaz markalı ekipmanlarla kullanılmasını tavsiye ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT