Babalar Günü`nde Babanıza En Özel Hediye Dice Kayek`ten

Alışveriş Alışveriş Babalar Günü`nde Babanıza En Özel Hediye Dice Kayek`ten

Tarihler: 03 Haziran 2011 Cuma ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Dice Kayek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2011 ~ Haz 19, 2011

Babanıza babalar gününde göz alıcı bir sürpriz yapmak ister misiniz? Kendine özgü tarzı ve şık tasarımları, dünya saat modasını yansıtan modelleri ile Dice Kayek her alanda trendy haline gelen çelik kordon saat modasını “Classic” serisi ile erkek saatlerinin tasarımında kullandı.

Dice Kayek Classic serisi babanıza sunacağınız en anlamlı hediye… Kalitesini metal kordon şıklığı ile bütünleştirmek isteyen babalara özel tasarlanan bu saat, sedef kadranı ve fonksiyonel özellikleri ile kendini farklı ifade etmek isteyen babalara stil kazandırıyor. 3 farklı zaman göstergeli ve 100 metreye kadar su geçirmezlik özelliğiyle kullanımında rahatlık yaratan Classic serisi, hem doğal hem şık olmak isteyen babaların bir numaralı aksesuarı olacak…

Dost Saat Hakkında
Saat, metal ve dış ticaret gibi sektörlerde faaliyet gösteren Dost Saat, 40 yıllık başarılı geçmişe sahip deneyimli ve köklü bir grup şirketi… 2000 yılında bünyesine kattığı Dice Kayek, Navigare, Bellonni, Led markalarıyla yoluna devam ediyor… Son 3 yıldır ilk 500 ihracatçı arasında yer alan Mega Metal bünyesinde yer alan Dost Saat bir grup şirketidir… Marka şu an kendi bünyesinde 7 ayrı satış noktasından ve 81 ilde 500 adet bayi üzerinden ürünlerini tüketicisiyle buluşturuyor. Dost Saat, koleksiyonlarında dinamik, sportif, şık bayanların ve erkeklerin beğenilerine yönelik farklı alternatiflere yer veriliyor. Koleksiyonlarına her ay farklı modeller dahil ediyor. Corner ve bayilik sistemi ile çalışan Dost Saat yolunda emin adımlarla ilerliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT