Bağdat Caddesi Artık Bu Buketlerden Yiyor!

Alışveriş Alışveriş Bağdat Caddesi Artık Bu Buketlerden Yiyor!

Tarihler: 03 Kasım 2010 Çarşamba ~ 03 Aralık 2010 Cuma

Firma: Frutation

Adres: Suadiye Mah. Küçükağa Sok. No: 1/9 Şaşkınbakkal - Kadıköy / İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0212 444 15 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2010 ~ Ara 3, 2010

Menüsünde bulunan 50’den fazla ürün alternatifi ve koruyucu madde içermeden hazırlanan tamamen doğal meyve sepetleri ile Frutation, şimdi de İstanbul Bağdat Caddesi’nde.

Dünya genelinde sahip olduğu 987 mağazasında titizlikle uygulanan uluslararası standartlara sahip frutation mağazaları tarafından sunulan meyve lezzetleri tüm İstanbul’u sarmaya devam ediyor. Frutation markasının ilk franchise mağazası şimdi İstanbul Bağdat Caddesi’nde.

Çikolataya batırılmış çilekler, çikolata kaplı ananastan papatyalar, çikolatalı muz dilimleri, çikolata kaplı Granny Smith elma dilimleri ve çok daha fazla alternatiften oluşan çikolata soslu meyveler ve Frutation farkı ile artık her gününüz çok özel. Frutation, yüksek standartları ve özel olarak seçilen kaliteli meyvelerden hazırlanan sağlıklı meyve buketleri ile artık doğum günleri, yıldönümleri ve tüm özel günlerinizi çok daha özel ve sağlıklı kılacak taze meyve buketleri sunmaya devam ediyor.

Dilediğiniz meyve buketini seçin, seçtiğiniz meyveleri ister yarı tatlı bitter çikolata, ister beyaz çikolatayla soslayın ya da çikolata soslu ekstra meyveler ekleyin. Arzu ederseniz siparişinizi bir balon, oyuncak ayılar ya da yenilebilir sayılar ile süsleyerek hem lezzetli hem de sağlıklı ve taptaze meyvelerin keyfini kendinize ve sevdiklerinize yaşatın.

Tek yapmanız gereken www.frutation.com.tr adresine girmek ya da 0212 444 15 78 nolu telefonu arayarak çağrı merkezi aracılığı ile siparişinizi oluşturmak. Unutmayın bu buketler yenir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT