Bakışlarınız Değişiyor

Alışveriş Alışveriş Bakışlarınız Değişiyor

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 15 Ağustos 2006 Salı

Firma: Topten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 15, 2006
BAKIŞLARINIZ DEĞİŞİYOR…
GÖZLÜK MODASININ YENİ İKONU TOPTEN, RENKLİ, ÇARPICI VE ERKEKSİ MODELLERİ İLE ŞIKLIĞINIZI TAMAMLIYOR. ERKEK KOLEKSİYONUNDA BAKIŞLARA GİZEM KATAN TASARIMLAR VE SPORTİF ÇİZGİLER ÖNE ÇIKIYOR. TOPTEN İLE GÖZLÜĞÜ, İHTİYAÇTAN ÇIKARIP ŞIK VE ZEVKLİ BİR AKSESUAR HALİNE GETİREBİLİRSİNİZ..

Gözlerde maksimum koruma sağlayan TOPTEN, erkekler için hazırladığı güneş gözlüğü koleksiyonunda detaycı bir seçkinlik içeriyor. Göz çevresini tümüyle kaplayan sportif çizgiler, koyu siyah camlar, bakışlara gizem katan tasarımlar olarak öne çıkıyor. TOPTEN’in hit’leri arasında yer alan damla modeli ise renkli cam-çerçeve zıtlığı yaratarak trend öncüsü oluyor.

TOPTEN, gözleri güneşin zararlı ışınlarından koruyan UV filtresi ile de kullanıcısının dostu olmaya devam ediyor . Her yüze ve her zevke ulaşan yüzlerce model seçeneği sunan Topten, Polarize cam teknolojisi ile üretilerek özellikle erkek gözlüklerinde vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Işık yansımalarını azaltan ve kontrast hassasiyetini arttıran Polarizan camları ve kaliteli çerçeve seçenekleri ile TOPTEN, güneş gözlüğünü bir mücevher gibi işliyor. TOPTEN güneş gözlükleri, parlama ve yansımaları ortadan kaldırarak, maksimum rahatlık sağlıyor.Çerçeve ile cam arasındaki uyum, kontrast birleşimler, antirasit gri, mat siyah rengi ve diğer çok sayıda renk ve model seçeneği sunan TOPTEN, her yaşa hitap eden erkek modelleri ile farklı beğenilere seslenerek gözlerinizi gözünüz gibi koruyor.

Farkı ve tarzı aynı anda yakalamak isteyenlerin markası TOPTEN, gözlerinizden güneş ışınlarını, tam koruma ile uzak tutarken diğer yandan şıklığınıza tam destek vererek sizi farklı kılıyor.
www.eksenoptik.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT